ztráta výkonu při vyšších otáčkách

Odpovědět
pugner

ztráta výkonu při vyšších otáčkách

Příspěvek od pugner » 24 čer 2011, 22:59

Auto mám 5 let staré a byl jsem s ním naprosto spokojený. Před třemi týdny jsem si nechal měnit brzdové destičky a když už jsem v servisu byl, nechal jsem si vyměnit i olej a filtry. V nižších otáčkách se auto chová normálně, problém ale je při vyšších otáčkách např. při předjíždění, což je obzvláště nepříjemné a nebezpečné. Dříve jsem při předjíždění sešlápl plyn na zem a kolem 3000 otáček jsem cítil zátah, nyní sešlápnu plyn, motor zrychluje ale kolem 3000 otáček se začne vytáčet a úplně přestane táhnout, což nepotěší zvláště při předjíždění. Stalo se to po návštěvě servisu, nevíte v čem by to mohlo být? V pondělí mám dovolenou a tak tam asi rovnou sjedu.

Reklama

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: ztráta výkonu při vyšších otáčkách

Příspěvek od Mike.S » 25 čer 2011, 07:38

pánové, takové komentáře jsou zbytečné, je vidět, že je to jeho PRVNÍ příspěvek na foru, tak nemusíte být tak uštěpační :roll: - delete OT, tohle pak taky smažu

pugner: uprav si profil tak, abys měl v podpisu typ motoru (např. Z19DTH, ...) najdeš to ve velkém TP a vyplň si popis bydliště, potom se dá radit líp a případně Tě navézt na někoho z okolí (třeba s diagnostikou)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Odpovědět