ztráta výkonu při vyšších otáčkách
ztráta výkonu při vyšších otáčkách
Auto mám 5 let staré a byl jsem s ním naprosto spokojený. Před třemi týdny jsem si nechal měnit brzdové destičky a když už jsem v servisu byl, nechal jsem si vyměnit i olej a filtry. V nižších otáčkách se auto chová normálně, problém ale je při vyšších otáčkách např. při předjíždění, což je obzvláště nepříjemné a nebezpečné. Dříve jsem při předjíždění sešlápl plyn na zem a kolem 3000 otáček jsem cítil zátah, nyní sešlápnu plyn, motor zrychluje ale kolem 3000 otáček se začne vytáčet a úplně přestane táhnout, což nepotěší zvláště při předjíždění. Stalo se to po návštěvě servisu, nevíte v čem by to mohlo být? V pondělí mám dovolenou a tak tam asi rovnou sjedu.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: ztráta výkonu při vyšších otáčkách
pánové, takové komentáře jsou zbytečné, je vidět, že je to jeho PRVNÍ příspěvek na foru, tak nemusíte být tak uštěpační
- delete OT, tohle pak taky smažu
pugner: uprav si profil tak, abys měl v podpisu typ motoru (např. Z19DTH, ...) najdeš to ve velkém TP a vyplň si popis bydliště, potom se dá radit líp a případně Tě navézt na někoho z okolí (třeba s diagnostikou)

pugner: uprav si profil tak, abys měl v podpisu typ motoru (např. Z19DTH, ...) najdeš to ve velkém TP a vyplň si popis bydliště, potom se dá radit líp a případně Tě navézt na někoho z okolí (třeba s diagnostikou)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........