Treba si to zistiť, ale každý servis tam bude o dosť lacnejší (na všetkom, nie len na oleji). Verte-neverte, opravujú tak niektoré závady, s ktorými si nevedia rady ani v origo servise

To by ste museli zažiť a vidieť na vlastné oči, ako tam príde zúfalý človek z origo servisu, a odchádza vysmiaty
Origo servis podľa toho nariadenia by mal akceptovať všetky servisné zásahy v iných servisoch, pokiaľ sú vykonané v súlade s pokynmi výrobcu. Nechcem sa tu s nikým hádať, ale nie je všetko zlato čo sa blyští, na to treba pamätať
Nevidím žiaden rozdiel medzi neautorizovaným servisom, samozrejme poriadnym, a originálnym Opel servisom. V mnohých servisoch používajú originálny Tech 2 (čiže nie je problém so SW update), majú často lepšie náradie ako v opláckom servise, vybavenie napr. 3D geometrie je v inom servise na takej úrovni, že v tunajšom opláckom servise môžu iba závidieť, tak prečo nie? Prečo? A čo sa týka zvolávačiek, tak nevidím prekážku, aby mi ju vyriešili v origo servise, ak by som chcel. Pokiaľ mám dodržané pravidelné servisy s pečiatkami a potvrdeniami o vykonaných zásahoch v hocijakom servise.
Prídeš do origo servisu, že auto nemá výkon. Výmena RJ, turba a neviem čoho ešte (to je často realita). V neoriginálnom servise, kde sa ale naozaj vyznajú (čiže žiadny garáž servis, s.r.o.) ti skúsia vymeniť overenú RJ, ak sa problém odstráni, tak si zaplatíš buď origo, alebo nejakú "poľskú" (podľa tvojej peňaženky). Pokiaľ problém pretrváva, tak ti tvoju RJ dajú späť a hľadajú ďalej. Výsledok? Účet z origo servisu = hypotéka na krku. Účet z neoriginálneho servisu = úsmev na tvári a norkový kožuch pre frajerku

Nie je to vždy takto, ale často áno. Poznám mechanikov v origo servise, alebo aj tých ktorí tam robili a povedali by Vám svoje. Týmto nikoho nezhadzujem, sú totiž aj poriadni mechanici v origo servisoch, ale sú tam iné ceny ako v neorigo servisoch a aj v tých sú poriadni mechanici, a za tým si stojím!
Ruku na srdce, koľko ľudí chodí do origo servisu a koľko do iných, resp. za kamarátom?
Edit - opravil som niektoré "hrubky" a doplnil záver.