vojta píše:yarise? seděli ste v tom někdy? prohlídněte si to auto a pak se podívejte na corsu - nesrovnatelný, na yarisovi je vidět jak se ukrutně šetří na meteriálech, samý otřepy, ten klíč no to je vostuda vypadá hůř než od favorita, plechovej zvuk, vím o čem mluvim skorotchýně má už druhýho a mámy přítel ho má taky, fakt nechápu proč to lidi kupujou
skorotchýni u toho prvního prděl od začátku vejfuk, v servise si stim nevěděli rady, několikrát měnili všechny díly, měla ho asi 6 let a celou dobu prděl (tu generaci co letos skončila), no tak si letos koupila fungl novýho toho samýho a co myslíte? prdí taky, takže se asi jedná o vlastnost... no a když sem jí ukázal corsu tak přiznala že je to dospělejší auto a že si měla těch 20 tis připlatit...
tak já nevím, já kupoval jetýho u autorizovanýho prodejce, rok 2001, ve velmi dobrým stavu, a to auto mi přijde naprosto odpovídající autům vyráběným v té době. jak jsou na tom novější generace nevím, ale v tomhle autě je všechno v pořádku. a neprdí