Jaké auto pro ženu?

Co se jinam nehodí pište sem

Nejlepší auto pro ženu?

Malé (Corsa, astra HB)
17
63%
Velké (Zafira)
7
26%
Žádné
3
11%

Celkem hlasů: 27

BikerMarius

Re: Jaké auto pro ženu?

Příspěvek od BikerMarius »

Vono jestli to není tím, že jakmile je to auto určený pro výhradní užívání jen pro ní tak sním bude asi vždy spokojena hlavně aby mělo posilovač, rádio a zrcátko ve cloně ;) ;)
Opel Astra H Caravan Z19DT
Moje Astra
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =41&t=4563
Reklama

emvee

Příspěvek od emvee »

vojta píše:yarise? seděli ste v tom někdy? prohlídněte si to auto a pak se podívejte na corsu - nesrovnatelný, na yarisovi je vidět jak se ukrutně šetří na meteriálech, samý otřepy, ten klíč no to je vostuda vypadá hůř než od favorita, plechovej zvuk, vím o čem mluvim skorotchýně má už druhýho a mámy přítel ho má taky, fakt nechápu proč to lidi kupujou

skorotchýni u toho prvního prděl od začátku vejfuk, v servise si stim nevěděli rady, několikrát měnili všechny díly, měla ho asi 6 let a celou dobu prděl (tu generaci co letos skončila), no tak si letos koupila fungl novýho toho samýho a co myslíte? prdí taky, takže se asi jedná o vlastnost... no a když sem jí ukázal corsu tak přiznala že je to dospělejší auto a že si měla těch 20 tis připlatit...
tak já nevím, já kupoval jetýho u autorizovanýho prodejce, rok 2001, ve velmi dobrým stavu, a to auto mi přijde naprosto odpovídající autům vyráběným v té době. jak jsou na tom novější generace nevím, ale v tomhle autě je všechno v pořádku. a neprdí :-)
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Taky bych rekl ze srovnavat toyotu a opel neni primo umerne ;)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Solik

Příspěvek od Solik »

Pokud se v autě vozí i děti, tak bych určitě vybíral s ohledem na bezpečnost. A tu mají povětšinou lepší větší auta. Takže bych volil spíš Astru a nebo jiné auto z nižší střední.
Georga

Příspěvek od Georga »

Nerad, ale jako fanda Opelů musím uznat, že Yaris je prostě lepší a spolehlivější. Obzvláště s benzínem 1.3.
clasic III car. 1.6
norinco

Příspěvek od norinco »

Přítulkyně má dvojkovýho focuse HB 1.6 benzín dotaženýho z Německa a kromě tekutin žádné další výdaje nemá.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Jelikož žena bude určitě vozit i děti tudíž je na prvním místě bezpečnost. Takže žádnýho podmotorovanýho cvrčka, ale pořádný, velký, silný, bezpečný auto. Konkrétní typ ať si každý soudruh dosadí podle výše svého konta.
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

Georga píše:Nerad, ale jako fanda Opelů musím uznat, že Yaris je prostě lepší a spolehlivější. Obzvláště s benzínem 1.3.
já jako fanda oplů musim říct že corsa D je lepší než yaris (2005-2011)
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Vojto ja ti nevim ale pokud bych vybiral nejakyho mestskyho prcka beru Yarise nebo novyho Swifta 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

já vim že mě chceš nasrat ale já ne nenechám, až uvidíš ty auta z blízka tak třeba procitneš
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Odpovědět