Start
- Reklama
- vojtavojta
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Start
Napis ake mas auto a daj si to aj do podpisu. Vojta to "Co tak plyn,brzda?" mu asi vela nepovie, ked je tu novy....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Využiju tento topic : rozsvěcí se vám teď v mrazech kontrolka žhavení? Já ji ještě nikdy neviděl svítit co astru mám
chytá krásně i při -15 (dnes ráno) díky

vymeň si žarovičku juroJuray píše:Využiju tento topic : rozsvěcí se vám teď v mrazech kontrolka žhavení? Já ji ještě nikdy neviděl svítit co astru mámchytá krásně i při -15 (dnes ráno) díky

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
cau,
chlapi chcel by som sa spytatat ci je to normalné, ked pri teplote 22stupnov, sa rozsvieti kontrolka zhavenia na necelu sekundu ked dam zapalovanie. jedna sa o prve startovanie v garazi. inac potom vsetko ok, kontrolky zhasnu
vdaka
chlapi chcel by som sa spytatat ci je to normalné, ked pri teplote 22stupnov, sa rozsvieti kontrolka zhavenia na necelu sekundu ked dam zapalovanie. jedna sa o prve startovanie v garazi. inac potom vsetko ok, kontrolky zhasnu
vdaka
Pro Jirku - nic neměň, v mým škopku se také nerozsvěcí ani v největších mrazech, ale přes test diagnostikou ano..