Zamykání nádrže - centrál na DO

Od klimatizace až po xenony
Odpovědět
fisch

Zamykání nádrže - centrál na DO

Příspěvek od fisch »

Při velkém jarním úklidu svého "drobečka" jsem zjistil, že mi nefunguje centrální zamykání víčka nádrže. Zjistil jsem, že není zapojen přívodní kabel k zámku, ale nikde jsem ho nevyšátral a pořádně tam není ani vidět. Nevíte někdo náhodou kudy je natažený popř. jak rozebrat "tapecírunk" v kufru aby se lépe hledal? A když nebude zámek fungovat tak jestli jsou v nádrži nějaké zabezpečení proti jejímu vysátí? Nerad bych přišel k autu a měl vysátou nádrž to si radši koupím nějaké uni zamykací víčko.
Reklama

Pepino_GH

Re: Zamykání nádrže - centrál na DO

Příspěvek od Pepino_GH »

Zkus se zeptat RomanK, Ten má asi nejvíc zkušeností s elektrikou z nás...
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH
corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

fisch píše:Nerad bych přišel k autu a měl vysátou nádrž to si radši koupím nějaké uni zamykací víčko.
Tohle je asi blbá "rada" ale když se na to podíváš takhle: kdy by případný zloděj zjistil, že nemáš zamčenou nádrž? Velice pravděpodobně přesně v okamžiku, kdy by si stejně tvoje auto vytipoval a dostal by se tam násilím (nic proti tomu víčku, ale pořád je to jen kus plastu). Takže třeba je to úplně jedno :-) Samozřejmě chápu, že je příjemnější vědět, že je všechno zamčený. No nic, konec blbých teorií, zeptej se Romana, nebo přibrzdi někde v Oplu, myslím, že každý trochu ochotnější ti poradí.
fisch

Příspěvek od fisch »

Problém vyřešen! Po hodinovém opatrném sundavání plastů a ostatních krycích vrstev jsem během deseti vteřin nalezl drát zasunul a hotovo. Ale dalších dvacet minut opatrného vracení do původního stavu. Hlavně že to fachčí už jsem klidnější :roll:
Odpovědět