Zamykání nádrže - centrál na DO
Zamykání nádrže - centrál na DO
Při velkém jarním úklidu svého "drobečka" jsem zjistil, že mi nefunguje centrální zamykání víčka nádrže. Zjistil jsem, že není zapojen přívodní kabel k zámku, ale nikde jsem ho nevyšátral a pořádně tam není ani vidět. Nevíte někdo náhodou kudy je natažený popř. jak rozebrat "tapecírunk" v kufru aby se lépe hledal? A když nebude zámek fungovat tak jestli jsou v nádrži nějaké zabezpečení proti jejímu vysátí? Nerad bych přišel k autu a měl vysátou nádrž to si radši koupím nějaké uni zamykací víčko.
- Reklama
Re: Zamykání nádrže - centrál na DO
Zkus se zeptat RomanK, Ten má asi nejvíc zkušeností s elektrikou z nás...
Tohle je asi blbá "rada" ale když se na to podíváš takhle: kdy by případný zloděj zjistil, že nemáš zamčenou nádrž? Velice pravděpodobně přesně v okamžiku, kdy by si stejně tvoje auto vytipoval a dostal by se tam násilím (nic proti tomu víčku, ale pořád je to jen kus plastu). Takže třeba je to úplně jednofisch píše:Nerad bych přišel k autu a měl vysátou nádrž to si radši koupím nějaké uni zamykací víčko.

Problém vyřešen! Po hodinovém opatrném sundavání plastů a ostatních krycích vrstev jsem během deseti vteřin nalezl drát zasunul a hotovo. Ale dalších dvacet minut opatrného vracení do původního stavu. Hlavně že to fachčí už jsem klidnější