Nefunguje hands-free sada
Nefunguje hands-free sada
Ahoj všem,
mam uz astru pres rok, ale porad se mi nepodařilo rozchodit instalovanou handsfree sadu, vzdycky po zapnuti radia se nakratko objevi extern in, ale pak to zmizi a telefon se pres bluetooth nepripoji. Sada je od nokie.
Normalne bych to neresil, ale často ted potkavam policejni hlidky, no a porad schovavat telefon se mi nechce.
Dokazali by jste nekdo poradit včem je zakopany pes, nebo mi muzete nekoho v okoli K. Varu doporučit, kdo se v instalacich handsfree sad vyzna ???
Díky Jenda
mam uz astru pres rok, ale porad se mi nepodařilo rozchodit instalovanou handsfree sadu, vzdycky po zapnuti radia se nakratko objevi extern in, ale pak to zmizi a telefon se pres bluetooth nepripoji. Sada je od nokie.
Normalne bych to neresil, ale často ted potkavam policejni hlidky, no a porad schovavat telefon se mi nechce.
Dokazali by jste nekdo poradit včem je zakopany pes, nebo mi muzete nekoho v okoli K. Varu doporučit, kdo se v instalacich handsfree sad vyzna ???
Díky Jenda
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
- Reklama
Re: Nefunguje hands-free sada
a mas nokii nebo jiny telefon? projed starsi prispevky, uz se to tady resilo mam dojem.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Musíš si to s telefonem spárovat. Bude to po tobě chtít kód. U Nokie sady je to čtyři nuly. V telefonu musí být také nastaveno viditelnost všem.
Telefon mam Nokia E51
Je to sada od Nokie , designove podobna je tahle - http://www.kuptelefon.cz/prislusenstvi- ... u-blister/
jen ta moje je nejspis starsi typ, tvar je stejny, jen ma kolem tmave kolecko, kterym se da otacet, kdyz snimvsak otocim nic se nedeje.
Kdyz zmacknu prostredni napis nokia objevi se na displeji na chvili napis Extern In, aleopet nic se nedeje.
Telefon ma porad zaply bluetooth s viditelnosti vsem.
Co delam blbe ??
Diky za info
Je to sada od Nokie , designove podobna je tahle - http://www.kuptelefon.cz/prislusenstvi- ... u-blister/
jen ta moje je nejspis starsi typ, tvar je stejny, jen ma kolem tmave kolecko, kterym se da otacet, kdyz snimvsak otocim nic se nedeje.
Kdyz zmacknu prostredni napis nokia objevi se na displeji na chvili napis Extern In, aleopet nic se nedeje.
Telefon ma porad zaply bluetooth s viditelnosti vsem.
Co delam blbe ??
Diky za info
Tak jsem hledal na netu a nasel navod
http://www.autotopcentrum.cz/store/PDF/CK-7W.PDF
precetl , byl spatny kontakt v ovladani, sparoval jsem a uz to facha

http://www.autotopcentrum.cz/store/PDF/CK-7W.PDF
precetl , byl spatny kontakt v ovladani, sparoval jsem a uz to facha

- Georgeisin
Zdar sousede, já jsem její nefunkčnost vyřešil tím, že jsem jí demontoval a schovávám teď mobil pod volantem
. Konečně taky někdo kousek ode mě s karavanem.

Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Ahoj, no to je fakt, musime tu narusit tu nadvladu octavii tdi
akorat mas mladsi kousek, dame nekdy kaf na aralu ??? 

- vojtavojta
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
no to bude UHP ne, nebo třeba čast modulu k němu ,ten mikrofon si pamatuji vypadnul na mě když jsem montoval kameru do auta, ke světýlkům 
ale někdo objasní určo líp

ale někdo objasní určo líp

Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
No jasně, vždyť je to tam napsaný. Je to UHP4, tedy hands free s bluetooth.....