VI. Opel Astra / Zafira sraz Praha 16.4.
Re: VI. Opel Astra / Zafira sraz Praha 16.4.
ústečáky vyvedu, kam bude potřeba, pokud na mě počkaj
.. i když v sobotu tam snad tak hroznej provoz nebude, kamionáci stejně většinou stojej v pravym pruhu a na letňany se jede levym 
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
jedeš MOdrákem?St3nl3y píše:ústečáky vyvedu, kam bude potřeba, pokud na mě počkaj.. i když v sobotu tam snad tak hroznej provoz nebude, kamionáci stejně většinou stojej v pravym pruhu a na letňany se jede levym
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
jj, modrákem.. jinýho Opla nemám 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
že jsem tě na fotkách nevidělSt3nl3y píše:jj, modrákem.. jinýho Opla nemám
Samothe - prdlajz, kombíky jsme byli tři, JirkaF stál přede mnou a ještě jeden vedle něj, bohužel nevím, kdo to byl. Možná by se vyšťouralo ještě něco. S ústeckou RZ jsem neviděl nikoho..
nu dobrá,bral jsem to jen s fotek co jsem prohlédl 
Astra H srazy tady jeste nemaj vybudovanou tradici.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to sice ještě ne,ale už druhým rokem tady kluci pořádájí velkou akci např. slovensko
ono se to rozjede 
já tam nebyl, bohužel sem to nestihl :/ až bude nějakej sraz Háček, tak přijedu určitě se mrknoutSamothe píše:že jsem tě na fotkách nevidělSt3nl3y píše:jj, modrákem.. jinýho Opla nemámjen irme s černým brkem,vojta a jeden kombík