VI. Opel Astra / Zafira sraz Praha 16.4.
VI. Opel Astra / Zafira sraz Praha 16.4.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: VI. Opel Astra / Zafira sraz Praha 16.4.
Doufal jsem, že bude nějakej sraz i v čr, kam bych se podíval, ale chtěl bych Háčkovej, tohle je Géčko, takže nejedu. Nevim, zda je tady zvykem srážet G a H dohromady, ale pro mě prostě je to G-sraz, jak je i v názvu, a připadám si, jako bych se tam měl přisrat, jako kořen... To je tu tak málo Háček, že to nestojí za vlastní sraz? 

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Loni byl v redkovci.letos je na slovensku a další rok ho udělám zase já v redkovci.
určitě udělám aji minisraz u nás v lelekovících kde se bude taky dat přespat jednu noc.ale viděl bych to až na září.protože v létě to nemá cenu.každej je na dovolených atd.

Háček je tu dost, sraz byl loni.. Pokud chceš sraz v Čechách, zkus něco podniknout, meze se nekladou..
Do Letňan jedou Háčka už třetí rok, ono totiž spousta lidí s géčkem začínala a jezdí tam hlavně kvůli těm lidem...
Do Letňan jedou Háčka už třetí rok, ono totiž spousta lidí s géčkem začínala a jezdí tam hlavně kvůli těm lidem...
Asi tak, dost z nas ma i gecko doma tudiz muzeme jet a hackari at si udelaji svuj sraz 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Si ho aj spravíme

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
presne tak