Nesvietia parkovacky

Od klimatizace až po xenony
milosh
Administrátor

Re: Nesvietia parkovacky

Příspěvek od milosh »

Me vadi ze mi sviti svetla i kdyz vypnu motor nez vytahnu klicek, jde to nejak osefovat? Pokud vytahnu klic a zasunu zpet uz to samozrejme nesviti a nekolikrat tydne delat podobnou proceduru to je docela opruz :)
Mam variantu 5 a nastaveno na AUTO.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Solik

Příspěvek od Solik »

Mě se to chová naprosto stejně - varianta 5.
bubo

Příspěvek od bubo »

To Milosh : a nedělá to jen , když je tma a senzor je přeplej na noční režim ? Pak by to kvůli ,,bezpečnosti,, mělo opodstatnění .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
dogee

Příspěvek od dogee »

mě zas někdy nejdou zapnout dálkový světla, mám AUTO polohu nastavenou na variantu 5, ale jestli to není jak říká bubo z důvodu senzoru, že přez den to dálkovky na AUTO režim nezapne a když je tma tak světla vypne až po vytažení klíčku ze zapalování (tak to funguje i mě)
bubo

Příspěvek od bubo »

Jj , u var.5 při poloze ,,auto,, za dne nejdou zapnout dálkové , jenom světelná houkačka. ( a taky si myslím , že to má logiku - aby jsi nezapomněl a nejezdil přes den s dálkovýma )
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
dogee

Příspěvek od dogee »

logický to je 8-)
destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk »

Nechcem zakladat novu temu ale myslim ze nieco podobne sa tu prebera / preberalo.

Stretol sa niekto s tym resp. ma skusenost ze po vymene parkovaciek za LED-ky so vstavanym odporom tieto LED-ky nesvietili ?
Taktiez osvetlenie ECV - tu je situacia taka ze po vymene svietia,ked otvorim kufor svietia,ked je zamknute auto a odomknem ho tak svietia (vsetko ako predtym,ked boli obycajne celosklenky) ale akonahle nastartujem tak uz nesvietia. :?
Pritom som skusal startovat s vypinacom vo vsetkych polohach,ci to nema nejaky vplyv.
Rozmyslal som ci to nemoze mat suvis s tym aka varianta denneho svietenia je naprogramovana ale asi skor bude problem s nejakou RJ ... moze byt ze by ta LED-ka mala nedostatocnu hodnotu toho odporu (?) a ked sa nastartuje tak to RJ odpoji ?
V interieri s tym problem nie je ... tam to svieti tak ako ma. ;)
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk »

Zrejma sa asi nikto s tym nestretol zatial ked ziadna reakcia ... akurat som zistil ze chyba bude asi v tych LED-kach hoci su so vstavanym odporom ... po odmerani ukazuju odpor 0,02 Ohmu a s celosklenkami 0,05 Ohmu - tak myslim ze asi tam bude problem.
Len si neviem predstavit ci mam ist najblizsie kupovat LED-ky s merakom a hned ich premerat :?
Je to zaujimave lebo napr. na Passate B5 svietia bez problemov.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Odpovědět