nefunkční ABS
nefunkční ABS
Zdar,mám Astru H -1,4 caravan,najeto 60 000,přestal mi fungovat ABS.Má s tím někdo zkušenost (důvod,cena opravy,atd.)? Díky.
- Reklama
Re: nefunkční ABS
uvidis podla toho co je s tym ... tazko povedat kolko to bude stat
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
Zdar,byl jsem s tím dnes v Ostravě u Novotného,diagnostika ukázala vadný snímač ABS na levém předním kole.Snímač ABS je prý nějaký kroužek,tvořící jeden celek s nábojem a ložiskem,to vše bratru za 10 700 českých.Jednotlivé části tady toho celku prý vyměnitelné nejsou.Bez ABS se jezdit dá,až odejde ložisko tak každý z nás vyplázne výše zmíněnou částku.Takže zdar a ať se to moc nekazí.
Opel nema samostatny snimac ABS? To vyznieva ako poriadna blbost. Ani sa mi nechce tomu verit. No zajtra sa na to pozriem ci to je naozaj tak.
OPEL ASTRA H 1.6 16v caravan
Myslíš, že bys neuspěl na vrakovišti? V Praze je jedno dobře zásobený, nechci dělat reklamu ale je na Kutnohorský. Třeba by ti pomohli.Luděk píše:Zdar,byl jsem s tím dnes v Ostravě u Novotného,diagnostika ukázala vadný snímač ABS na levém předním kole.Snímač ABS je prý nějaký kroužek,tvořící jeden celek s nábojem a ložiskem,to vše bratru za 10 700 českých.Jednotlivé části tady toho celku prý vyměnitelné nejsou.Bez ABS se jezdit dá,až odejde ložisko tak každý z nás vyplázne výše zmíněnou částku.Takže zdar a ať se to moc nekazí.
Díky za tip,určitě se to pokusím řešit nějakým takovým způsobem.
Zdar,ABS nefungoval ještě asi tři dny po návštěvě Opel servisu,pak se mu to nějak rozleželo a fungovat znovu začal.Nejen že kontrolka nesvítí,ale ABS skutečně funguje.Pokud by všechny závady na autě byly takovéto samospravovací byl bych nadšen(což pochopitelně nebudu).
Ak máš niekoho, alebo sám si skontroluj konektor a kábel ku snímaču. Zima, sneh a vlhkosť robí niekedy zvláštne veci.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan