vojta píše:rec je jednotka v kufru nalevo (strana řidiče), nemaj ji chudší výbavy od faceliftu a místo recu mají jen pár pojistek (možná i relé tam je?)
I nejaky rele tam jsou.
Jinac ja ma kombajn po fejsliftu tusim enjoy + jeste nejakej packet navic. Digi klima, GID, CD30MP3, ovladani na volantu, PP, check control a stejne REC nemam.
Solik píše:Myslím že ne, všechno svítí. A podle manuálu je pozice 37 neobsazená.
já tam mám mít pojistku pro "vnitřní osvětlení", navíc jsem tu pojistku měnil když mi praskla při opravě patice žárovky, možná to mají v různých modelech odlišně...
JohnyBA píše:V REC som nasiel este polozku "Crash Unlock Relay" ktoru nemam aktivovanu. Netusite co to je? Nie je to nahodou to ze sa auto odomkne pri havarke?
Bude to mat s tym asi nieco spolocne, len otazka potom je, ze ked to bolo povodne not present, a manualne si sa v aute zamkol, tak sa to predsa po havarii otvori. Preco by to tam davali ako extra polozku, nechapem. Nikde na zahranicnych forach okrem rusov, kde to odporucaju zapnut som nic nenasiel.
Zdravím ve spolek. Tak jsem taky v klubu hrdých majitelů Op-com clonu.
Ovšem zda se mi to povede rozchodit toď otázka. Zatím něco dělá akorát při spuštění tím aktivačním souborem. Když dám instalaci vyšší verze opcomu, tak to proběhne, ale nejde spustit, protože chybí soubor opcom.exe.
Verze FW v převodníku má podle dodavatele být 1.39, ale ve zkutečnosti je asi 1.33 .
Je to celé takové neuspořádané. Na CD je několik verzí opcomu + WinHEX (asi předpokládám že slouží k upgrade FW v převodníku). Celé to je rozdělené do dvou složek před upgrade a po upgrade, aniž by bylo vysvětleno proč a v čem je výhodné použití staré verze a tedy proč není vše v aktuální poslední a spolu komunikující a fungující verzi. Návod na aktivaci není myslím úplně přesný a hlavně to pak hází chyby. K autu jsem to ještě raději nekonektil, když se to chová takto v "panenském" stavu.