Astra Sedan – sedmý do party

Co se jinam nehodí pište sem
FerdaXXL

Re: Astra Sedan – sedmý do party

Příspěvek od FerdaXXL »

No kdybys nekdy sel nahodou kolem slozeneho kocarku s metrem v ruce tak to by bylo fajn. Na netu jsem si ho nasel a vim kolik vazi, ale rozmery jsem nikde nenasel. Kolik muze mit .... 70 cm na sirku a 50 na vysku ??? Tak v tomto se vuubec nevyznam :lol: Diky
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...
Reklama

corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

Vecer ho zmerim :)
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Já měl sedana F! A kočárek jsem tam dostal s přehledem!Vystřídal jsem za tu dobu co jsem jí měl 3 kočárky a všechny v pohodě!Síce jsem tam nedal už nic jinýho ale kočár tam byl!! :D ;)
CandyX

Příspěvek od CandyX »

FerdaXXL píše:No ještě ho nemám :( Ten můj prodejce od podpisu smlouvy už moc nekomunikuje. Už jsem mu 2x psal email pokaždé ohledně něčeho jiného a žádná odpověď. Jediné co vím že auto bylo minulý týden zařazeno do výroby. Bylo mi řečeno, že auto trvá vyrobit cca 4 dny a největší zdržení, které může nastat je v barvě. Že prý jedou jednu barvu pár dní a pak zase několik dní zase jinou.

A ty už víš od svého prodejce jaký bude mít tvůj Astřík WIN číslo i když ho ještě nemáš? Na toto jsem se ho ptal v jednom z emailů. Ptám se kvůli pojištění, že bych už mohl něco dělat, abych se vyvaroval toho, že auto bude ještě týden stát na jejich parkovišti v Praze. Jsem teď bez auta, protože nějaká „čůza“ nám zrušila předek auta. Tak na to docela spěchám. Není lepší koupit ojetinu kuwa. A to ty víš od svého prodejce, kde právě se nachází tvůj Astřík? Škoda že se to nedá sledovat přes net jako u zásilek. Já si tam snad do toho Polska zajedu sám :D
To ti predajcovia su asi fakt trochu loteria. Ked som sa tam prvykrat ukazal nevedel ani zohnat predvadzacku aby som poskusal ci vojdu biky do kufra. Musel som najst bazar s GTC a predstierat ze mam zaujem o jazdenku. Ked prislo na cenu tak uz bol ustretovejsi a teraz nema problem komunikovat aj cez SMS. Urcite by som mu skusil zavolat nech da objednavkove cislo do toho ich GM systemu ze ci mu to nevyhodi ze Sedan je uz niekde na navese.

VIN videl hned po ukonceni vyrobi, tiez som ho potreboval kvoli poistkam. Okolo ktorych som behal viac ako okolo objednavky auta. Poistovne zacinali na 37tisicoch za hovarijku a 12 za zakonnu - nakoniec som to vzdal na 23 za obe.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

To sem z toho blazen, dal bych ruku do ohne, ze sem ten kocar meril a daval to sem... Ale neni to tu. Chybu napravim! Ale ted v nem spi malej
FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL »

prosím prosím :oops:

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

tady to je: sirka (rozchod kol) 55cm, vyska 60cm, delka 85cm. Ale jak uz sem psal, to jsou nejmensi rozmery nerozebraneho kocarku. Da se z toho jeste sundat korba, pak je na 2 kusy a je to samozrejme skladnejsi. Ale uz to neni tak pohodlny.
FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL »

Super diky moc za rozmery. No tak teda uvidime. Sirka a delka bude v pohode (doufam) a jediny co by mohl byt problem je vyska :? . Tady jsem nasel par zajimavych fotek.
kufr_s.jpg
zavazadla_s.jpg

corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

Podle me by se tam vesel, spis jde o to, jestli se tam "zlomi", protoze jsi limitovanej velikosti otvoru.
Odpovědět