Ztráta výkonu motoru s rozsvícením kontrolky elektr. motoru
Ztráta výkonu motoru s rozsvícením kontrolky elektr. motoru
Ahoj, mám problém Astra H 1,7cdti 74kW a občas se stává (příjde mi, že čím dál častěji a hlavně při jízdě do kopce), že auto ztrácí výkon, vůbec netáhne a na přístrojový desce se rozsvící kontrolka elektroniky motoru. Když kontrolka zhasne, tak výkon stoupne. Měl jsem auto na diagnostice v Opel servisu. Čistili mě EGR ventil, ale to moc nepomohlo, takže když jsem to tam vezl podruhý během měsíce, tak po diagnostice a kontrole elektriky a kabelů řekli, že by to mohl být znovu EGR ventil (že možná odešel) a nebo možná elektromagnetický ventil. Chtěl jsem poprosit, jestli neznáte někoho z Liberce a okolí, kdo je Opelu znalý a opravy tohoto typu dělá. Díky moc za tipy.
- Reklama
Re: Ztráta výkonu motoru s rozsvícením kontrolky elektr. mot
Ak nepomohlo cistenie a problem je s elektromagnetom tak si kup novy a je po probleme. Tam podla mna nie je moc co opravovat
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
-
V Liberci jsou Opelu znalí docela dost dobře v Auto Apko na Košický ulici Pod Shellkou u Babylonu... Mám s nima jen pozitivní zkušenosti...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
EGR je zcela po smrti a čeká jen na pohřeb. 

Tak nakonec to byl elektromagnetický ventil-menic tlaku (turbodmychadlo). Cena asi 2tisíce oproti 6tisíc za originál.
jablecnak píše:Ahoj, mám problém Astra H 1,7cdti 74kW a občas se stává (příjde mi, že čím dál častěji a hlavně při jízdě do kopce), že auto ztrácí výkon, vůbec netáhne a na přístrojový desce se rozsvící kontrolka elektroniky motoru. Když kontrolka zhasne, tak výkon stoupne. Měl jsem auto na diagnostice v Opel servisu. Čistili mě EGR ventil, ale to moc nepomohlo, takže když jsem to tam vezl podruhý během měsíce, tak po diagnostice a kontrole elektriky a kabelů řekli, že by to mohl být znovu EGR ventil (že možná odešel) a nebo možná elektromagnetický ventil. Chtěl jsem poprosit, jestli neznáte někoho z Liberce a okolí, kdo je Opelu znalý a opravy tohoto typu dělá. Díky moc za tipy.