Vauxhall v Top Gear 5.12 2009

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
dimi

Vauxhall v Top Gear 5.12 2009

Příspěvek od dimi »

Koukali jste někdo včera večer na program Prima COOL na pořad Top Gear ve 20hod? Vauxhall tam na dráze pěkně vyhořel. Při zabrání plynu pěkně tahá do strany a v zatáčkách je strašně nedotáčivej. Ale jinak je prý krásnej a levnej.
Reklama

Saša

Re: Vauxhall v Top Gear 5.12 2009

Příspěvek od Saša »

Ano koukal jsem i když jsem nepostřehl co to bylo za motorovou verzi,určitě to ale nebylo OPC.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
dimi

Příspěvek od dimi »

Byl to 2,0 benzín, asi GTC ale u nich to mělo i jiné písmené označení. Nemohu si za boha vzpomenout, ale bylo to něco jako ARX. Dost mě zarazilo to tahání do strany po rozjezdu.
Tereza

Příspěvek od Tereza »

Tak tenhle díl jsem neviděla, ale v jednom testovali nějakej mercedes, asi clk, nepamatuju si a měli nějakej závod a ten jeden týpek na konci řekl, že by ty druhý dva porazil s i Vauxhaulem Astra, to mě celkem namíchlo jak o tom mluvil, jak kdyby se to mělo cestou někde rozpadnout... :x
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
dimi

Příspěvek od dimi »

To máš pravdu, ty komentáře jsou dost špatný, ale tady bylo vidět jak to auto opravdu nesedí. Golf GTI seděl o mnoho lépe. A při rozjezdu pustily volant a bylo vidět, jak po sešlápnutí plynu jede auto hodně doleva. To jsem ještě neviděl. Ale měli jí v rudé červené barvě a přední maska Vauxhall vypadá úplně suprově. Ta by se mi moc líbila. Neví někdo kolik stojí a zda se dá u nás taky koupit?
pekki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pekki »

Bylo to OPC a bylo rychlejsi nez VW Golf V GTI, ale megane RS byl rychlejsi. Ale prekvapilo me, jak moc je to OPC nedotacive.
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
dimi

Příspěvek od dimi »

Jo jo, rychlejší ano, ale vůbec nesedělo.
Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray »

Byla to astra VXR a včera večer měli v top gearu insignii VXR :) už se těšim až to bude alespoň na youtube a sem zvědavej co na ní zrovna Clarkson řekne :)
corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

Nedotáčivej? Myslíte oblíbenou kritiku na Opel v Topgearu, kdy rozjedou auto, strhnou volant prudce doprava, přidají plyn a pak se diví, že auto jede rovně? :mrgreen:
Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray »

jejich rovery stojí za hnno, tak si to vybíjej na chudákovi astře :)
Odpovědět