Vauxhall v Top Gear 5.12 2009
Vauxhall v Top Gear 5.12 2009
Koukali jste někdo včera večer na program Prima COOL na pořad Top Gear ve 20hod? Vauxhall tam na dráze pěkně vyhořel. Při zabrání plynu pěkně tahá do strany a v zatáčkách je strašně nedotáčivej. Ale jinak je prý krásnej a levnej.
- Reklama
Re: Vauxhall v Top Gear 5.12 2009
Ano koukal jsem i když jsem nepostřehl co to bylo za motorovou verzi,určitě to ale nebylo OPC.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Byl to 2,0 benzín, asi GTC ale u nich to mělo i jiné písmené označení. Nemohu si za boha vzpomenout, ale bylo to něco jako ARX. Dost mě zarazilo to tahání do strany po rozjezdu.
Tak tenhle díl jsem neviděla, ale v jednom testovali nějakej mercedes, asi clk, nepamatuju si a měli nějakej závod a ten jeden týpek na konci řekl, že by ty druhý dva porazil s i Vauxhaulem Astra, to mě celkem namíchlo jak o tom mluvil, jak kdyby se to mělo cestou někde rozpadnout... 

Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
To máš pravdu, ty komentáře jsou dost špatný, ale tady bylo vidět jak to auto opravdu nesedí. Golf GTI seděl o mnoho lépe. A při rozjezdu pustily volant a bylo vidět, jak po sešlápnutí plynu jede auto hodně doleva. To jsem ještě neviděl. Ale měli jí v rudé červené barvě a přední maska Vauxhall vypadá úplně suprově. Ta by se mi moc líbila. Neví někdo kolik stojí a zda se dá u nás taky koupit?
Bylo to OPC a bylo rychlejsi nez VW Golf V GTI, ale megane RS byl rychlejsi. Ale prekvapilo me, jak moc je to OPC nedotacive.
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Byla to astra VXR a včera večer měli v top gearu insignii VXR
už se těšim až to bude alespoň na youtube a sem zvědavej co na ní zrovna Clarkson řekne 

Nedotáčivej? Myslíte oblíbenou kritiku na Opel v Topgearu, kdy rozjedou auto, strhnou volant prudce doprava, přidají plyn a pak se diví, že auto jede rovně? 

jejich rovery stojí za hnno, tak si to vybíjej na chudákovi astře