Opel Astra h 2007 volnobeh
Opel Astra h 2007 volnobeh
Zdravím mám dotaz také vaše Astra když například, kdyz dojizdite do křižovatky má Zvýšený volno běh na neutral při zahratem motoru na 950ot/min a při úplném zastavení se vám volnoběh sníží na 900ot/min? Nebo je něco špatně?
A ještě jeden dotaz někdy se mi stane že volnoběh na neutral o po zastavení se pohybuje okolo 950-1000 ot/min a v tu chvíli je aktuální spotřeba okolo 3 litrů na volnoběh. Po vypnutí a nastartování je vše zase v normě a motor na volnoběh točí 900ot/min a spotřeba je okolo 0,8 -0,9 l/h nevíte čím to může být způsobeno?
A ještě jeden dotaz někdy se mi stane že volnoběh na neutral o po zastavení se pohybuje okolo 950-1000 ot/min a v tu chvíli je aktuální spotřeba okolo 3 litrů na volnoběh. Po vypnutí a nastartování je vše zase v normě a motor na volnoběh točí 900ot/min a spotřeba je okolo 0,8 -0,9 l/h nevíte čím to může být způsobeno?
- Reklama
Re: Opel Astra h 2007 volnobeh
Asi by bolo namieste napisat o aky motor sa jedna. Ak mas diesel, tak spotreba okolo 3litrov pravdepodobne znamena, ze sa regeneruje DPF. Ak pri tom vypnes motor, tak si na najlepsej ceste to pokazitGixxer píše:Zdravím mám dotaz také vaše Astra když například, kdyz dojizdite do křižovatky má Zvýšený volno běh na neutral při zahratem motoru na 950ot/min a při úplném zastavení se vám volnoběh sníží na 900ot/min? Nebo je něco špatně?
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
OP-COM 2014
quicky píše:Asi by bolo namieste napisat o aky motor sa jedna. Ak mas diesel, tak spotreba okolo 3litrov pravdepodobne znamena, ze sa regeneruje DPF. Ak pri tom vypnes motor, tak si na najlepsej ceste to pokazitGixxer píše:Zdravím mám dotaz také vaše Astra když například, kdyz dojizdite do křižovatky má Zvýšený volno běh na neutral při zahratem motoru na 950ot/min a při úplném zastavení se vám volnoběh sníží na 900ot/min? Nebo je něco špatně?
A ještě jeden dotaz někdy se mi stane že volnoběh na neutral o po zastavení se pohybuje okolo <a href="tel:950-1000">950-1000</a> ot/min a v tu chvíli je aktuální spotřeba okolo 3 litrů na volnoběh. Po vypnutí a nastartování je vše zase v normě a motor na volnoběh točí 900ot/min a spotřeba je okolo 0,8 -0,9 l/h nevíte čím to může být způsobeno?
Omlouvám se jedná se o 1.9 cdti 74 kwquicky píše:Asi by bolo namieste napisat o aky motor sa jedna. Ak mas diesel, tak spotreba okolo 3litrov pravdepodobne znamena, ze sa regeneruje DPF. Ak pri tom vypnes motor, tak si na najlepsej ceste to pokazitGixxer píše:Zdravím mám dotaz také vaše Astra když například, kdyz dojizdite do křižovatky má Zvýšený volno běh na neutral při zahratem motoru na 950ot/min a při úplném zastavení se vám volnoběh sníží na 900ot/min? Nebo je něco špatně?
A ještě jeden dotaz někdy se mi stane že volnoběh na neutral o po zastavení se pohybuje okolo <a href="tel:950-1000">950-1000</a> ot/min a v tu chvíli je aktuální spotřeba okolo 3 litrů na volnoběh. Po vypnutí a nastartování je vše zase v normě a motor na volnoběh točí 900ot/min a spotřeba je okolo 0,8 -0,9 l/h nevíte čím to může být způsobeno?
Můžete mi prosím více přiblížit regeneraci DPF co to znamená?
Spotreba na volnobeh je pri dojazde vacsia nakolko je v cinnosti napriklad posilnovac riadenia.
Ak mas na volnobehu vysoku spotrebu, vypaluje sa ti DPF - filter pevnych castic. Je tu o nom popisane vela, staci hladat.
Motor vtedy nevypinaj, prerusis cistenie a mozes si ho tymto stylom zabit.
Ak mas na volnobehu vysoku spotrebu, vypaluje sa ti DPF - filter pevnych castic. Je tu o nom popisane vela, staci hladat.
Astra H, Z19DT
Komo píše:Spotreba na volnobeh je pri dojazde vacsia nakolko je v cinnosti napriklad posilnovac riadenia.
Aha děkuji k té regeneraci dochází ale poměrně často přibližně 2x do měsíce. Myslíte že by bylo na místě filtr pevných částic vyměnit? Nevíte Jaka tam je cena?
Regeneracia je normalny jav - je zavisly od stylu jazdy. na 1.9kach regeneracia zvycajne prebieha v rozmedzi 600-1000km.
Pokial funguje - t.j. ze regeneracia prebieha nieje dovod menit DPF filter.
Astra H, Z19DT
Aha rozumím ještě že jsem se zeptal chtěl jsem s tím jet na diagnostiku a nevím kde všude. Auto jezdí z 90% po meste s řazením od 1900 ot/min - 2500 ot/min sem tam nad 3000 ot/min.Komo píše:Regeneracia je normalny jav - je zavisly od stylu jazdy. na 1.9kach regeneracia zvycajne prebieha v rozmedzi 600-1000km.
Jak dlouho taková regenerace probíhá?
Dlzka regeneracie zalezi aj od toho kolko je motor v zatahu, ked idem pod plynom (co je skoro vzdy
), tak mi to prebehne za par minut. Ak ide motor na volnobeh alebo dole kopcom, tak to dlha dlhsie.

BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
OP-COM 2014
OP-COM 2014
Tak díky za Info měli jste pravdu byla to regenerace. Dnes se mi to stalo tak jsem to poradně protáhl a po pár minutách bylo po. A snížila se i průměrná spotřeba
díky