Vandalismus :(
Re: Vandalismus :(
nejde. hodi me to na hlavni stranu obchodu.. neva. hlavne ze vime kde hledat. cus k.
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
Tak to je paráda
.. Já když jsem sháněl tak ho ještě neměli 

Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
len skoda ze tieto nahrady tak aj vyzeraju...ten plast zlpomis v ruke..sam ho mam na lavej strane..vobec to nesedi,ale tak kaslat nato..v tejto veci jedine original 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Já bych mohl o vandalismu povídat, přestěhoval jsem se z "Bronxu", tam se mi nikdy nic nestalo, mezi bílé, parkuji na osvětleném parkovišti před domem a za necelý rok:
- někdo se mi prošel po kapotě, mám tam promáčklinu a prasklý lak
- někdo mi ukradl záslepku tažného oka vzadu v nárazníku
- někdo mi serval kus samolepky ďáblíka kolem znaku vzadu
Já bych prostě zabíjel....

- někdo se mi prošel po kapotě, mám tam promáčklinu a prasklý lak
- někdo mi ukradl záslepku tažného oka vzadu v nárazníku
- někdo mi serval kus samolepky ďáblíka kolem znaku vzadu
Já bych prostě zabíjel....

Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Jé chlapi, díky za rady, zkusím Romana, nějaký vrakoviště a uvidím. Buď mám smůlu, nebo tady řádí nějakej "gang", za 3 roky mám několik škrábanců a teď tohle.
Jednu rýhu jsem řešil s policajtama, kvůli pojišťovně, ale kašlu na to abych lakoval 1/3 auta za x tisíc. Každopádně policajt mě pobavil, když jsem mu říkal, že je škoda že nemám garáž a že mě to jako štve, tak mi jen odvětil: "Garáž? Tak to doufejte, že Vám to nevykradou."
takže asi tak
Jednu rýhu jsem řešil s policajtama, kvůli pojišťovně, ale kašlu na to abych lakoval 1/3 auta za x tisíc. Každopádně policajt mě pobavil, když jsem mu říkal, že je škoda že nemám garáž a že mě to jako štve, tak mi jen odvětil: "Garáž? Tak to doufejte, že Vám to nevykradou."
takže asi tak
Jak jsi to vyřešil? Měl Roman řešení? Mě upadl kryt levého zrcatka na autovlaku. Jinak rýhy a promáčkliny mi za rok a půl přibyly v Praze opravdu ve velké míře. Potřeboval bych občas někde vyrovnat plech, vypadá to fakt hrozně. Ale škrábance, to už je jiný příběh.
Astra H 5 dv. 1.6 2004 EasyTronic
zatím to vyřešený nemám, mám tam zatím šedou duct tape.
buď koupím 2 černý kryty a bude klid, nebo to musím nechat nalakovat
na vrakovišti jsem zatím neměl štěstí a myslím, že nikdo ten kryt nebude chtít prodat, jen celý zrcátko...
na vrakovišti jsem zatím neměl štěstí a myslím, že nikdo ten kryt nebude chtít prodat, jen celý zrcátko...
Kup černý, plnič ve spreji a nech namíchat sprej v barvě auta. Práce na chvíli a výsledek v pohodě. Já to tak dělal kdysi na céčkovou Corsu.dogee píše:zatím to vyřešený nemám, mám tam zatím šedou duct tape.