Vandalismus :(
Vandalismus :(
Zdar chlapi,
v noci z pátku 27.9. na sobotu 28.9. mi někdo v Brně na ulici Škroupova ukradl z levého zpětného zrcátka ten krycí plast (viz foto). Dá se to někde sehnat a kolik to tak stojí? A proč to kua vůbec někdo kradl?
Mám tam jasný stopy po nějakém nástroji, asi šroubovák. Naštěstí zrcátko ten hliníkový odlitek, co to všechno drží pohromadě, je OK. Urazit ruce, haj*lovi...
v noci z pátku 27.9. na sobotu 28.9. mi někdo v Brně na ulici Škroupova ukradl z levého zpětného zrcátka ten krycí plast (viz foto). Dá se to někde sehnat a kolik to tak stojí? A proč to kua vůbec někdo kradl?
Mám tam jasný stopy po nějakém nástroji, asi šroubovák. Naštěstí zrcátko ten hliníkový odlitek, co to všechno drží pohromadě, je OK. Urazit ruce, haj*lovi...
- Reklama
Re: Vandalismus :(
Nějaký vrakáč zkusit?
To jsou hovada.
Ve stejné barvě nevím. Ale zkus RomanaK, možná bude mít i stejnou barvu.

Ve stejné barvě nevím. Ale zkus RomanaK, možná bude mít i stejnou barvu.
U mě ten samý problém, když jsem Astru po 10 dnech od koupě nechal poprvé venku
. Někdo mi ho chtěl urazit, ale asi nepočítal s podstivou německou prací, takže zrcátko bylo vykloubený směrem ke kapotě a sklo s krytem rozdupaný na zemi
.. Naneštěstí motorkům nic nebylo, ale nemohl jsem za boha ani po vrakáčích sehnat kryt. Všude samozřejmě jen komplet
.. Tak mám aspoň jedno na střeva 

Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
najhorsie je ze to zobral ,alebo dal si zobrat majitel astry H ...a to je to najsmutnejsie

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
To si taky myslím, jak popisuješ že tam jsou rýhy po šroubováku. Jak jsem říkal samotnej kryt se těžko shání a všude ti dávají do ruky jen celý zrcátko
.. To jsou typický zkurv*ný češi tohleto. Místo aby se to sám snažil sehnat nebo si koupil nový (zase taková darda to není), tak jde radši sousedovi na Háčko a přenesou svůj problém na něj
.. Bratránkovi zase věčně mizeli blinkry s mlhovkama z trojkovýho Golfa, tak už taky rezignoval a jezdí bez nich 

Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
-
no a jako co ,si myslis ze majitele haček jsou vsichni dobři jako mi tady?silver píše:najhorsie je ze to zobral ,alebo dal si zobrat majitel astry H ...a to je to najsmutnejsie![]()

astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
-
ano, a moj odkaz ti nejde otvorit ? mne ano
kazdopadne kod auto kelly : 32.53.219
ale prv by som skusil pozhanat pouzity original kryt v rovnakej farbe
kazdopadne kod auto kelly : 32.53.219
ale prv by som skusil pozhanat pouzity original kryt v rovnakej farbe