Mlžení zadních světel
Re: Mlžení zadních světel
Ještě otázka, když bude velký slejvák, nemůže to natéct tou dírkou do světla?

- Reklama
Nemůže. Není to díra do světla, je to díra v tom lemu pro těsnění. Když už se tam vlivem špatnýho těsnění nějaká dostane, právě tou dírou odteče, jinak se tam právě voda při dešti drží a pak protejká tou dírou pro šroub do světla.

tak už jsem taky v klubu aster " s dírou ve světle "
měl jsem akvárko, dobrý 3cm vody v levém zadním světle
vyvrtal jsem malinkou dírku přímo do světla, ze zdola v místě pod akvárkem
za 2 dny kompletně i odmlženo a od té doby klid
ptal jsem se RomanaK,jestli objet silikonem těsnění a dostalo se mi rady,vůbec s tím nic nedělat
kor když voda je pryč a světlo se už nemlží

měl jsem akvárko, dobrý 3cm vody v levém zadním světle
vyvrtal jsem malinkou dírku přímo do světla, ze zdola v místě pod akvárkem
za 2 dny kompletně i odmlženo a od té doby klid
ptal jsem se RomanaK,jestli objet silikonem těsnění a dostalo se mi rady,vůbec s tím nic nedělat
kor když voda je pryč a světlo se už nemlží
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH

Ja som mal vcera vytiahnute zadne svetla a myslim ze na pricine je to silne tesnenie medzi autom a svetlom. To tesnenie sice zabezpecuje prilnavost k autu a tym sa tam nedostava necistota. Ale kedze je to tesnenie nejaka pena, ono nasakuje vodou ktora nan tecie a ta potom prechadza do svetla. Vcera som to mal rozborane a myslim ze ta dierka co tu uviedol Oťas na obrazku by mohla pomoct, lebo je vyvrtana za tym tesnenim. Cize co prejde cez tesnenie /ktore netesni/ vyde von dierou.

a mne do zadneho svetla vošiel chorobak  dalo by sa ho nejako vybrat ?
 dalo by sa ho nejako vybrat ?

dalo by sa ho nejako vybrat ?
 dalo by sa ho nejako vybrat ?opel zafira 1.9cdti

chrobák ve světle? já protahoval kabel pod stropnicí.. oddělám stropnici byl tam živý červík.. wtf
 chrobák ve světle? já protahoval kabel pod stropnicí.. oddělám stropnici byl tam živý červík.. wtfAstra G
1.4 16V

1.4 16V
vyberes, ty mas Zafiru? mohlo by to byt stejne jako u Hacka, kdyz sundas svetlo dule, oddelas panel se zarovkama, tak brouka vytrepes, muze byt?

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

možno by to šlo ale zaujimalo by ma ako sa to tam dostalo  už to je mrtve takže niekedy to skusim asi vytrepat
 už to je mrtve takže niekedy to skusim asi vytrepat  a ked to nepojde vytrepat tak možno sa tam rozloži na prach časom
 a ked to nepojde vytrepat tak možno sa tam rozloži na prach časom 

už to je mrtve takže niekedy to skusim asi vytrepat
 už to je mrtve takže niekedy to skusim asi vytrepat  a ked to nepojde vytrepat tak možno sa tam rozloži na prach časom
 a ked to nepojde vytrepat tak možno sa tam rozloži na prach časom 
opel zafira 1.9cdti

v pohode vytrepes, kdyz das svetlo dolu plus das pryc panel se zarovkama.. lehke, prace na 5min a brouk bude pryc a ty budes mit klid, ze je cisto  

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Zaparkuj tak ať na světla celý den pere slunko, brouk se vysuší, přes zimu ti tam stejně kondenzuje voda, tak pak v garáži vyteče. Práce 0 min.