Jak zhubnout

Co se jinam nehodí pište sem
milosh
Administrátor

Re: Jak zhubnout

Příspěvek od milosh »

Sami sportovci tady :) Ono se rekne shodit 20 kilo, ale kdyz ma nekdo 2metry nebo 1,7m je to neco jinyho. ;)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

Ja mam s vahou problem dost a to hravam futbal ....mam strasny problem so spalovanim ,proste ked neni pohyb drasticky mi ide vaha hore...
A ako schudnut? Ja som sa pred 3 tyzdnami vratil po velkom zraneni k futbalu .Netrenujem na 100% ale pohyb mam.
Prestal som pit sladke vody ,pijem len cistu vodu alebo mineralku jemne perlivu. Jem tak ze male porcie ale viacej krat. Najhorsie je prist z prace a prejest sa. A nejem po 17:00. Ked tak zeleninu. Zhodil som 5 kg za 3 tyzdne ale kebyze nemam alko vikendy tak je to aj viac :D

Kamarat zhodil 20 kg za mesiac a pol ale to bolo dost brutalne. Kazde rano chodi behat , jedol kurca a zeleninu, pil cistu vodu a vecer zase cvicil.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Ty jo,těch 20kg za měsíc a půl,to je skoro cesta do márnice :D Ale Ty na to jdeš dobře,akorát nemusíš se bát jíst po 17h,to je pověra,měl bys jíst naposledy nejpozději 3h před spaním ;)
Mildo,já si myslím,že s výškou postavy to nějak nesouvisí,mimochodem,Ty máš ty 2 metry?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Michal

Příspěvek od Michal »

Tak já jsem na tom stejně jako Oton,máme 20 měsíční dvojčata a jak to u nás vypadá,čekám třetí dítě já.Mám asi strach,že mi děti všechno sní a tak se cpu pořád :D
Kesi

Příspěvek od Kesi »

Nejdem podžubovať :D
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Nerez

Příspěvek od Nerez »

No, ono po třicítce už to s tím hubnutím není kdovíjaký a po čtyřicítce už to snad ani nemá cenu řešit :mrgreen:
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Nerez: Jasne az nam bude 40 abysme uz ani nemeli sex co ? :lol:

Jinak Ivo, ja to myslel obrazne, proste kdyz ma nekdo 2 metry a ma 20 kilo navic neni to tolik videt jako kdyz mas 170cm a mas 20 kilo nadvahu :)

Btw. Ja mam 186cm a aktualne sto kilo a jako extra tlustoch si nepripadam :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

A nebo začít brát pervitin. :lol: :lol:
No to není moc k smíchu. pardon.

No ja měřim 174 a před detma jsem měl 80 kilo a teď mám 104. Střík
Sundat to aspoň na 90kg.to by bylo fajn.Ale jen posilovnou se mi to asi nepodaří.
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

U me teda dost pomohlo, jelikoz jsem celkem nemilovnik sportu, vypustit z jidelnicku cukr a celkove sladky ve vetsi mire, proste caj, kafe nesladit, cokoladicky a podobny dobroty kdyz papaj deti tak si nedat s nima :D a jelikoz doma i v praci mame vytah tak ho nechat stat v prizemi a jit pekne pesky, v praci to jde, to mame jen 4 patra, ale doma bydlime v 7 to uz se clovek trosku projde.

Ale Oto presne jak pises po detech to jde blbe. Kdyz jsme meli prvni tak jsem minimalne 5x tydne 2h odpoledne drandil s kocarem leto/zima a to slo hubnuti samo, nyni kdyz mame druhy, tak samozrejme jsem chtel aby si zena odpocinula, tak s nima chodim ven s obema, a kdyz mas jedno v kocaru a druhy "bezi" vedle uz to nejde tak svizne. A kdyz neni kocar a jde se na prochazku, a oni musi kazdyho brouka po 2 metrech prozkoumat, to se vic stoji nez chodi :D

Takze pro me "nejzabavnejsi" sporty, ve spojeni s tim ze se vypusti sladky a mlsani po vecerech (chipsy...), jsou plavani, inline brusle a kolo.

I kdyz nedavno jsem nekde cetl, cca tyden zpet, ze clovek, aby byl svezi a udrzel si postavu a netloustnul, by mel denne ujit 10 000 kroku, coz je cca 8km, v dnesni dobe, kdy skoro kazdy dojizdi do prace autem, to je celkem nerealne. O vikendu jo, ale ale abychom to dohnali tak aspon 30 v sobotu a 30 v nedeli :D
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

milosh to mame rovnake parametre a tiez mi tu vahu nikto neveri , tipuju mi 85-90. Ale tu vahu pri behu citim a hlavne si myslim ze mi odpravila to koleno (mal som plastiku krizneho vazu pred pol rokom).
Hlavne je sa nenechat odradit tym ze na zaciatku cvicenia a chudnutia vaha ostava alebo dokonca stupa. Tuk sa meni na svaly a napriklad aj ked mam momentalne vahu ako pred pol rokom tak je mi oblecenie velke. Ja by som potreboval zhodit hlavne brucho , prsia a boky a bol by som spokojny (chcel by som mat tych 85-90),ale to su akorat tie najhorsie veci :D
Zaroven ale nechcem chudnutiu nejak drasticky prepadnut a kvoli tomu sa omezovat ze nebudem jest maso a podobne. Zijeme len raz nie ;)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Odpovědět