Jak zhubnout
Jak zhubnout
Strašně dlouho sbírám "angličáky" to je asi nejdražší a nejdelší koníček. Rekreačně kolo a co se mi před dvěma roky podařilo shodit víc než dvacet kilo, jsem se vrhl na běh. Čím dál víc tomu propadám. Běhám prakticky denně. Letos už mám naběháno víc než 500 kiláků a stále se snažím navyšovat vzdálenosti 

- Reklama
Re: Vaše další koníčky a zájmy
Jak se da ve 40-ti letech shodit 20kg? Kolik jsi mel predtim? Me by stacilo 10 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ve "vrcholné formě" jsem měl 103
. Totálně jsem změnil jídelníček, začal se trochu víc zajímat o to co vlastně jím. Ale žádný veganství nebo tak něco...prostě jsem jen přestal jíst "sračky". Dneska mám +/- 77 kg a jsem naprosto spokojený.

Tak to respect 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky mám s hubnutím nějakou zkušenost.Jíst pravidelně 5x denně,vyřadit smažený,mastný,bílé pečivo,pít min.3litry vody denně a pohyb když se přidá,běh ideální,tak to jde skoro samo.Ideální úbytek je max.1,5kg týdně.Já teda nemám možnost denně běhat,tak to nešlo tak rychle,ale šlo.Momentálně v tom jedu zase,zatím 5kg dole,ještě alespon 5kg a budu spokojenej 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Re: Jak zhubnout
Udelal jsem new tema myslim ze dost lidi to bude zajimat vcetne me 

Mildo, to vypadá jako bych tu chtěl exhibovat. To vysvětlení jsi měl dát na začátek 

Ne v pohode to kazdy pochopi 

- BikerMarius
To je téma
ja bych vyndal zadní sedačky a 20kg je taky dole 
Já mam dole 10kg dole za posledni dva roky, jak? Nástup do práce sedl čas na kolo a co mam běžky važím po zimě stejně jako před zimou. Na běh nemam kolena tak bike doplňujou inliny. Moje rada je intenzitu nahradit vytrvalostí jinak člověk spálí jen cukr.

Já mam dole 10kg dole za posledni dva roky, jak? Nástup do práce sedl čas na kolo a co mam běžky važím po zimě stejně jako před zimou. Na běh nemam kolena tak bike doplňujou inliny. Moje rada je intenzitu nahradit vytrvalostí jinak člověk spálí jen cukr.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím.U nás jsem po dětech stloustl já ané manželka.A ted mi přijde,že čekám třetí.
Nicméně mě na pohyb moc neužije.Ale chodím aspon dvakrat týdně do posilky.Aspon to zpevnit.

Nicméně mě na pohyb moc neužije.Ale chodím aspon dvakrat týdně do posilky.Aspon to zpevnit.