Klapky vnitřní cirkulace + klima + topení

Od klimatizace až po xenony
Odpovědět
Pilch@centrum.cz

Klapky vnitřní cirkulace + klima + topení

Příspěvek od Pilch@centrum.cz »

Zdravím všechny

Nemáte někdo zkušenost s tímto specifickým problémem prosím. Mám Astru H, rv.2004, hatchback 1.7 cdti. Před pár dny mi přestala fungovat klimatizace, vnitřní cirkulace, topení, vyhřívání zadního skla a mechanismus ventilátoru, který šteluje jestli fouká na nohy, sklo, přímo atd. Nenapadla mě spojitost mezi klimou a vyhřívání zadního okna...napadly mě jen a jen pojistky, všechny jsou ok...

Napadá vás něco? Poslední zásah který by mohl mít nějakou souvislost je oprava plynového pedálu (elektro porucha čidla)
Reklama

Stan.

Re: Klapky vnitřní cirkulace + klima + topení

Příspěvek od Stan. »

Pilch@centrum.cz píše:Zdravím všechny

Nemáte někdo zkušenost s tímto specifickým problémem prosím. Mám Astru H, rv.2004, hatchback 1.7 cdti. Před pár dny mi přestala fungovat klimatizace, vnitřní cirkulace, topení, vyhřívání zadního skla a mechanismus ventilátoru, který šteluje jestli fouká na nohy, sklo, přímo atd. Nenapadla mě spojitost mezi klimou a vyhřívání zadního okna...napadly mě jen a jen pojistky, všechny jsou ok...

Napadá vás něco? Poslední zásah který by mohl mít nějakou souvislost je oprava plynového pedálu (elektro porucha čidla)
Pokud jsi při opravě pedálu nepovytáhl nechtěně konektor elektronického panelu topení (málo pravděpodobné), tak by mohla být závada přímo v elektronice panelu. Zkontroluj nejdříve zadní konektory na panelu topení, viz video začíná ve 3 minutě vyndáním radia a ve 3,38 minutě je pak již vyndání samotného panelu topení. https://www.youtube.com/watch?v=GdR7IYbgy2I
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Pilch@centrum.cz

Re: Klapky vnitřní cirkulace + klima + topení

Příspěvek od Pilch@centrum.cz »

Vyřešeno. Opravář pedálu kdo ví proč odstranil úplně pojistku vnitřní ventilace. Pojistky jsem kontroloval, jestli není nějaká střelená, nenapadlo by mě, že tam chybí úplně. Přišel jsem na to když jsem testoval na vrakovišti nový panel klimatizace a taky nefungoval.
Odpovědět