Výmena autoradia
Výmena autoradia
Zdravím vás.. kúpil som použité rádio cd30mp3 mal som v aute také isté cd30mp3 .. kúpil som to z ebayu po vyhodeni starého rádia a nahodeni nového mam problém v displayi mi píše display safe rádio hra všetko ide ale display safe nevie niekto co s tým? Mam aj kartičku s kódom ale neviem ako ho tam nahodiť... opel astra H 2006 74Kw ďakujem za rady
- Reklama
Re: Výmena autoradia
@Gajdy47
Treba ho sparovat ,radio nebolo odparovane predchadzajuceho auta,ak mas vsak svoju karticku s kodom tak taa ti nepomoze,musis mat kod k novemu radiu
Treba ho sparovat ,radio nebolo odparovane predchadzajuceho auta,ak mas vsak svoju karticku s kodom tak taa ti nepomoze,musis mat kod k novemu radiu
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Mam kartičku k novému rádiu ale neviem co stýmsilver píše:@Gajdy47
Mam kartičku k novému rádiu ale neviem co s tým
potrebuješ diagnostický kábel OP-COM, alebo TECH2 a rádio spárovať s dispejom k tomu ti slúži ten kód k tomu rádiu
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Obě radia musí být nejdříve odpárována z původních vozidel TECH2 nebo Op-com. Nejprve se musí odpárovat původní radio a pokud je koupené radio již odpárováno, tak po dosazení opět spárovat (naprogramovat). Pokud nebylo radio odpárováno z původního auta, tak Ti to pak bude muset nejdříve někdo hecknout (odpárovat) a teprve potom znovu spárovat (naprogramovat) u Tvého auta.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ja som to rádio kúpil cez ebay takže sa k tomu majiteľovi neostanem takže už budem mať stále display safe
Tabolka členů s diagnostikou, tak najdi někoho v blízkosti bydliště a domluv se přes SZ (soukromou zprávu).
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
nemusí nič heknuť, ved píše že má carpas, jednoducho rádio pomocou diagnostiky spáruje použitím security kodu z carpasuStan. píše:Obě radia musí být nejdříve odpárována z původních vozidel TECH2 nebo Op-com. Nejprve se musí odpárovat původní radio a pokud je koupené radio již odpárováno, tak po dosazení opět spárovat (naprogramovat). Pokud nebylo radio odpárováno z původního auta, tak Ti to pak bude muset nejdříve někdo hecknout (odpárovat) a teprve potom znovu spárovat (naprogramovat) u Tvého auta.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Aj keď nebolo odparovane ? Stačí ho sparovat podľa carpass a malo by ísť?