vymena parkovacich svetiel/ziaroviek

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Jozeph

vymena parkovacich svetiel/ziaroviek

Příspěvek od Jozeph »

Chalani, viete mi poradit, ako vymenim parkovacie svetla/ziarovky? Viem, ze ked otvorim kapotu, su tam tie gumove kryty, ale ked ich dam dole, tak viem nahmatat akurat tak dialkove svetla. Viete mi popisat, co najprv odmontovat a tak, aby som sa pohodlne dostal k tym malym ziarovkam?
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
Reklama

jakubino

Re: vymena parkovacich svetiel/ziaroviek

Příspěvek od jakubino »

delas to spravne, otevres kapotu, sundas gumove kruhove krytky a musis prostrcit sikovne ruky a nahmatat.. poradim, je lepsi vydelat z jedne strany baterku a z druhe vzduch. filtr pro lepsi praci a prostor, ja to delam bez a jde to, taky sem se uz cosi navymenoval.. jednoduche, zvladnes, proc chces menit? za co?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Jozeph

Příspěvek od Jozeph »

Vies co, obe ziarovky sa mi vypalili, tak tam chcem buchnut ledky, ktore mam aj na osvetleni SPZ, svietia vyborne na bielo, jasne a su za babku z ebayu. http://www.ebay.com/itm/181251805528?it ... 60&vxp=mtr

Inak rozmyslam, ze ich daj aj postupne vsade do interieru, ale tam neviem, ci vsade su rovnake ziarovky, pozrem este na fore.
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
jakubino

Příspěvek od jakubino »

za babku sem koupil i ja, Ledky, a vpredu v parkovackach ani na osvetleni spz nesviti, nemaji odpor tak bacha! auto pak takovou led zarovku vyhodnoti jako prasklou a nesviti.. jj hledej je tu na par mistech popsane co kam dat, v interieru.. i v mem vlaknu
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Odpovědět