vymena parkovacich svetiel/ziaroviek
vymena parkovacich svetiel/ziaroviek
Chalani, viete mi poradit, ako vymenim parkovacie svetla/ziarovky? Viem, ze ked otvorim kapotu, su tam tie gumove kryty, ale ked ich dam dole, tak viem nahmatat akurat tak dialkove svetla. Viete mi popisat, co najprv odmontovat a tak, aby som sa pohodlne dostal k tym malym ziarovkam?
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
- Reklama
Re: vymena parkovacich svetiel/ziaroviek
delas to spravne, otevres kapotu, sundas gumove kruhove krytky a musis prostrcit sikovne ruky a nahmatat.. poradim, je lepsi vydelat z jedne strany baterku a z druhe vzduch. filtr pro lepsi praci a prostor, ja to delam bez a jde to, taky sem se uz cosi navymenoval.. jednoduche, zvladnes, proc chces menit? za co?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Vies co, obe ziarovky sa mi vypalili, tak tam chcem buchnut ledky, ktore mam aj na osvetleni SPZ, svietia vyborne na bielo, jasne a su za babku z ebayu. http://www.ebay.com/itm/181251805528?it ... 60&vxp=mtr
Inak rozmyslam, ze ich daj aj postupne vsade do interieru, ale tam neviem, ci vsade su rovnake ziarovky, pozrem este na fore.
Inak rozmyslam, ze ich daj aj postupne vsade do interieru, ale tam neviem, ci vsade su rovnake ziarovky, pozrem este na fore.
Opel Astra H, 2006/12, 1,9 CDTI 8V, 88 kW (120 k), Z19DT
za babku sem koupil i ja, Ledky, a vpredu v parkovackach ani na osvetleni spz nesviti, nemaji odpor tak bacha! auto pak takovou led zarovku vyhodnoti jako prasklou a nesviti.. jj hledej je tu na par mistech popsane co kam dat, v interieru.. i v mem vlaknu
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW