Nabídněte levé přední dveře na Zafira B (r.v.2007) !
Bude se hodit i levé zrcátko v elektrice... Případně i levý přední blatník...
A nepohrdnu ani airbagy do střechy na levou stranu a do sedačky řidiče!
(Mimochodem - dají se nastavit OP-COMeme??? )
Samozřejmě - spěchá!
Děkuji předem!
PS: Dnešní ráno bylo poněkud zvláštní...
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem" Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance Dávno: ASTRA F 1,6 Classic Kdysi dávno: CORSA A 1,4i OP-COM Clone
Ale všiml jsem si Orlová tak sedni do nějakého auta a zajeď do PL JASIENICA za Český Těšín tam nakoupíš v těch jejich hangárech vše stačí se ptát na ceny a nekoupit v prvním .Mnoho zdaru
Astra F kombi r.v. 1994 1.4 (44 kw)
Yamaha FZ6N 2005 (72 kw) Zafira B r.v. 2005 1.8 (103 kw)
Díky všem!
Ty na Aukro.cz - tam jsem už volal - kompletní nejsou na Zafiru B (i z foto je to poznat) a stejně jsou už pryč. Ty druhé by šly, ale zatím... Je to pro mne dálka a nechtějí poslat.
Zatím mám v merku něco u Brna - tam i asi zajedu!
Ale docela by mne zajímalo - ta JASIENICA? Nebylo by bližší určení kam jet? Třeba odkaz na mapu, souřadnice... Dík!
Jinak bych ještě využil toto vlákno - půjdou mi airbagy vyměnit "jen tak"? Nabídli mi z Astry G kombi - prý jsou stejné... Nevíte? Bude stačit jich obnovit/resetnout OP-COMem? Nebo je to něco složitějšího?
Díky...
Zafira 1,9 CDTi Cosmo, r.v. 2007, Panorama, ... alias "Golem" Nedávno: ZAFIRA 1,6 16V Elegance Dávno: ASTRA F 1,6 Classic Kdysi dávno: CORSA A 1,4i OP-COM Clone