Nazdar chlapíci. Má niekto tiež problém s vybýjaním batérie? Ja musím každé 2 mesiace nabýjať. Mám novú batériu Banner 74 Ah. Už bola aj na reklamácií, ale batéria O.K. Bol som aj v servise Opel, merali tam dobýjanie, tiež O.K. Zistili, že pri zamknutom aute (alarm nebol aktivovaný) odchádza z batérie 0,47 A. Technik v Opli povedal, že všetko, čo je pod 1 A je v poriadku. Má niekto tiež takýto problém? Nevie niekto niečo poradiť?
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
wojto33 píše:no nieco je na hovno ale nenajde to v tom aute ani kristus
No wojto to je novinka, že je dačo na hovno, to už viem od začitku, asi po 2 mesiacoch jak som ho kúpil. Ale aspoň si ma rozosmial! Radšej skús dačo poradiť!
jazdis dost na tom aute?
ked auto zavres zhasnu dnu vsetky svetla?(kontrolky, podsvietenie budikov,podsvietenie ovladacov na dverach, na volante)- ojebalo ma uz aj svetlo v skrinke pred spolujazdcom- nezhaslo ked som ju zavrel
funguju ti vsetky svetla spravne?
ak vsetkto co som napisal funguje ako ma tak potom uz len ampermetrom merat od baterky ze kam ide ten prud
najazdím tak 1000 - 1500 km mesačne. 50% mesto, 50% mimo mesta. Svetla si myslím, že fungujú jak majú. Skúšal som aj svetlo v schránke pred spolujazdcom, aj v kufri. Všetko vypína. Alarm je tam originál. A dokonca ho ani nespúšťam. Tak ja už neviem.