Dalnice, mýta, silnice na repas - Dopravní info

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Dalnice, mýta, silnice na repas - Dopravní info

Příspěvek od nedy666 »

Zdravím dávam téma, na tyto věci, pokud se vám to bude zdát neucelené či zbytečné, tak to smažte. :twisted:
Dopravní informace : reference na dobré dopravní rádio - zpravodajství , případně čísla využíváte a voláte na linky.
Pár otázek na německé dálnice. A silnice v okolních státech - Německo je má kvalitní, a nic sem tam neplatí asi ani mýto. Jaká je situace v německu a jak je možný že to tam mají v cajku odpoví mi někdo.?
Tady je všechno rozdrbaný a když se to opravuje tak jen aby si někdo namastil kapsy. Tedy ať se to opraví, ale ať to vydrží. Divný usek se nyní opravoval na dalnici tady u nás na D5 0KM až po 5km Rudnou - směr Plzeň kdo zná tak ví. Tam se to dělalo tak před 2 lety a dalnice nevykazovala problémy. Nechápu proč to tam dělali, mohli to udělat spíš jinde, kde naopak problemy jsou je čast z Kopce dolu do Loděnic až do Berouna. Tam kam jezdím s ženou od Brna na Vyškov tam o tom vůbec nemluvím tankodrom občas o vylomení kola.

Základám proto aby jste varovali řidiče na špatné cesty případně se jim vyhli pokud nechtějí něco měnit zbytečne na podpozku
Aktualně

sem tam nerovný povrch po D5 od 5km do Berouna - směr Plzeň - vymoly od kamionů v lomech (propadliny) pravý pruh
Beroun mimo hlavní silnici skrz město rozkopaný bude se dělat nový povrch zatím to tak, ale nevypadá výpadovka přes sídliště (Okružní, Tř. míru, Jungmannova, Za městskou horou)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Reklama

oblhut

Re: Dalnice, mýta, silnice na repas - Dopravní info

Příspěvek od oblhut »

Můžu Ti odpovědět na to Německo.Neplatí se nic,dálnice jsou tam opravdu vynikající,tam kde nejsou se opravují,což je samozřejmě dobře,ale zase ty kolony jsou katastrofa,oni totiž furt něco opravují,kolikrát i to,co by jsme u nás považovali za zbytečný.A další státy,např.Francie,to je přímo luxus,ale taky pěkně drahej,Holandsko taky tak,ale tam nevím,jestli osobáky něco platí,Belgie tam nic moc,dokonce jsou tam úseky snad i horší než naše D1,tak to jen tak namátkou ;)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 »

Díky za info o státech, tos sjezdil Zafirou nebo to máš jako z čistě pracovního hlediska - řidič z povolání. Já jel kamionem se strýcem tehda před 12lety do Francie - Paříž - Lyon - pobřeží - Remes . Měli to tam celkem dobrý. Akorát to frantici mají všecho obouchané neváží ti tam plechových miláčků. Ale je to 12 let od tý doby jsem autem za hranice nevytahl paty. Právě příští rok bych někam vyjel.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
oblhut

Příspěvek od oblhut »

No se Zafirou jsem loni byl ve Francii až v Lourdes,ale jinak to mám čistě z pracovního hlediska-jsem totiž kujvitel silnic :mrgreen:
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Odpovědět