Nemá někdo cestu Praha - Brno?
Nemá někdo cestu Praha - Brno?
Neměl by někdo v nejbližší době cestu z Prahy do Brna, že by mi vzal koncovej díl výfuku od irmschera?

- Reklama
Re: Nemá někdo cestu Praha - Brno?
Jedu zítra Plzeň - Brno-Slovensko, takže Prahu minu, ale někde za Průhonicema na pumpě bych to mohl nabrat (jestli to neni moc veliký, protože mám narvaný auto, jedu malym a ne prostornou Astrou  . A v Brně jedu na BVV (výstaviště, tak tam bych to ideálně někomu předal). Za Prahou budu doufám nejdýl v 8 ráno, v Brně doufám v 10. Kdyžtak pošli SZ, rád pomůžu.
. A v Brně jedu na BVV (výstaviště, tak tam bych to ideálně někomu předal). Za Prahou budu doufám nejdýl v 8 ráno, v Brně doufám v 10. Kdyžtak pošli SZ, rád pomůžu.

. A v Brně jedu na BVV (výstaviště, tak tam bych to ideálně někomu předal). Za Prahou budu doufám nejdýl v 8 ráno, v Brně doufám v 10. Kdyžtak pošli SZ, rád pomůžu.
. A v Brně jedu na BVV (výstaviště, tak tam bych to ideálně někomu předal). Za Prahou budu doufám nejdýl v 8 ráno, v Brně doufám v 10. Kdyžtak pošli SZ, rád pomůžu.- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
obávám se že celej zadní hrnec s tou zahnutou rourou bys do miniauta nenandal..

http://www.astraopc.estranky.cz/  Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

cau jezim pravidelne kazdych 14dni ted bohuzel to vychazi ze jedu do prahy a zpet se vracim za 14dni..

ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW

No to maly auto je A4 Avant, takze neco se do ni vejde, problem je ze mam fakt hodne plno - volno je u spolujezdce. Takze nabidka platiirmscher píše:obávám se že celej zadní hrnec s tou zahnutou rourou bys do miniauta nenandal..

To bylo zase moc brzo. Ještě to nemáme úplně dořešený  Příští týden by to byla asi ideálka. Záleží ještě na Irmscherovi
 Příští týden by to byla asi ideálka. Záleží ještě na Irmscherovi

Příští týden by to byla asi ideálka. Záleží ještě na Irmscherovi
 Příští týden by to byla asi ideálka. Záleží ještě na IrmscheroviRe: Nemá někdo cestu Praha - Brno?
Na Prahu jezdím každý týden,žádnej problém,místa mám dost 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
poslal jsem ti SZoblhut píše:Na Prahu jezdím každý týden,žádnej problém,místa mám dost
http://www.astraopc.estranky.cz/  Astra OPC