Naplnění klimatizace v Ústí nad Labem
Naplnění klimatizace v Ústí nad Labem
Kolegové, kam jezdíte?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Naplnění klimatizace v Ústí nad Labem
Jezdím do Povrlů. Kupodivu je to za hranicí města, takže je to o 300 levnější, než kdekoliv jinde ve městě.
V Povrlech je to nad tratí, hned za viaduktem, uvidíš už od silnice
V Povrlech je to nad tratí, hned za viaduktem, uvidíš už od silnice

A to je jaka cena? Mam moznost za 500kc v UL ale co mi rikali odbornici prej kdyzto neni od 800vys tak davaj nejaky horsi "plnivo" ci co 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mě to stálo 700 a jestli to bylo horší plnivo nevím, prostě to chladilo. Byl jsem tam ještě s Lagunou a naprosto bez problémů.
Když jsem měnil chladič klimy na háčku, zajel jsem do BestDrivu vedle Globusu, protože jsem to měl nejblíž a stálo to 1000 a dokonce věděli, kde je druhej plnící otvor a ne jako Ti "machři" v garážích.
Všude jsem se ale setkal s tím, že jim ten automat nabídnul menší gramáž náplně, než je pro auto třeba. Když jsem jim to řekl, neměli problém, ručně zadali hodnotu a......chladí dodneška
Když jsem měnil chladič klimy na háčku, zajel jsem do BestDrivu vedle Globusu, protože jsem to měl nejblíž a stálo to 1000 a dokonce věděli, kde je druhej plnící otvor a ne jako Ti "machři" v garážích.
Všude jsem se ale setkal s tím, že jim ten automat nabídnul menší gramáž náplně, než je pro auto třeba. Když jsem jim to řekl, neměli problém, ručně zadali hodnotu a......chladí dodneška

- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja daval neco oklo 1800kc ale delali mi i desinfekci..melo by se to pry delat zaroven kdyz se klima plni a cca kazde 2 roky..
Opel Astra OPC
Pavliku dik taky zajedu do nejakyho lepsiho servisu nez k Frantovi od vedle