Naplnění klimatizace v Ústí nad Labem

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
milosh
Administrátor

Naplnění klimatizace v Ústí nad Labem

Příspěvek od milosh »

Kolegové, kam jezdíte?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

pueblo

Re: Naplnění klimatizace v Ústí nad Labem

Příspěvek od pueblo »

Jezdím do Povrlů. Kupodivu je to za hranicí města, takže je to o 300 levnější, než kdekoliv jinde ve městě.
V Povrlech je to nad tratí, hned za viaduktem, uvidíš už od silnice 8-)
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

A to je jaka cena? Mam moznost za 500kc v UL ale co mi rikali odbornici prej kdyzto neni od 800vys tak davaj nejaky horsi "plnivo" ci co :shock:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
pueblo

Příspěvek od pueblo »

Mě to stálo 700 a jestli to bylo horší plnivo nevím, prostě to chladilo. Byl jsem tam ještě s Lagunou a naprosto bez problémů.

Když jsem měnil chladič klimy na háčku, zajel jsem do BestDrivu vedle Globusu, protože jsem to měl nejblíž a stálo to 1000 a dokonce věděli, kde je druhej plnící otvor a ne jako Ti "machři" v garážích.

Všude jsem se ale setkal s tím, že jim ten automat nabídnul menší gramáž náplně, než je pro auto třeba. Když jsem jim to řekl, neměli problém, ručně zadali hodnotu a......chladí dodneška 8-)
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

ja daval neco oklo 1800kc ale delali mi i desinfekci..melo by se to pry delat zaroven kdyz se klima plni a cca kazde 2 roky..
Opel Astra OPC
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Pavliku dik taky zajedu do nejakyho lepsiho servisu nez k Frantovi od vedle ;) :mrgreen:
Odpovědět