Když se podíváš detailně, neni tam o nic víc funkcí, co na Háčku. Třeba klima to má rozdělený do víc čudlíků, ale je to hezky seřazený. Toho bych se nebál... Spíš hledat příslušnej čudlík po cestě
ZAVIDIM:) Bol som tam pred dvomi rokmi a asi najlepsie co som kedy na autosalone videl tie nase sa nedaju so ZENEVOU ani porovnat!
Ak myslite tymi vyduchmi to ze kam ma fukat vzduch tak sa to jednoducho nastavuje troma tlacitkami v strede medzi nastavovanim teploty!
Ked som si pri kupe Jecka prvykrat do neho sadol tiez som mal pocit ze sa to nikdy nenaucim ovladat ale po par kilometroch smerom domov som si na vsetko zvykol a urcite by som to NEMENIL naspät za stare hacko!
Autosalon v Zeneve som navstivil par rokov dozadu,samozrejma ze je to absolutne nieco ine ako tie "autosalony" na ktore sme u nas zvyknuti.Ci uz kvalitou a mnozstvom exponatov ale aj pristupu ludi a sluzieb! Kto bol, vie o com hovorim.
A k tym cudlikom - ked som mal na jesen novu Astru J na vikend nevidel som v tom ziadny problem,mozno prvy dojem to robi,je sice pravda ze som nemal plnu vybavu a klima bol len mechanicka ale po chvile to bolo dost intuitivne,cize urcite ziadne obavy.To je ako ked vyskusate tolko kritizovane smerovky na H-cku a ked presadnete do ineho auta tak vam to uz chyba.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex Škoda Felicia 1,3 GLX