Příplatkové doplňky do interieru Opel Zafira B -

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příplatkové doplňky do interieru Opel Zafira B -

Příspěvek od nedy666 »

Zdravím, chtěl bych se zeptat na doplňky k Zafiře B do interieru. Něco jsem u Opla nenašel něco jo, tak mi napadá zda to není jen při uvedení k výrobě s výbavou? Mám Enjoy s přípatkovou výbavou.
Uvažoval jsem o doplnění schránky v palubce u spolujezce o vysouvací poličku na drobnosti, má to z vás někdo? Přijde vám to tam vhod, o té docela uvažuji, dále pod předníma sedačkama jsem v jistých inzercích na Opl Zafira mají to dle mě i Astry suplíky a odkladácí schránku. Třeba na mapy nebo jiné knihy a CD, je to pod tahly na posun sedadla barvu to má jak palubka, případně černý plast, má to někdo kde to sehnat případně na kolik to přijde? Dále jen na stolečky pro druhou řadu sedadel, ale to mám za to že je to asi jen ve verzi Cosmo?!
Jak se vám převáží jízdní kola v zavazadelníku konkétně v Zafiře? Máte někdo držák na uchycení kol do vnitřku auta, to od opla je dost mastny:( Je alternativa mimo střechy a tažného? Tažný bude ale časem. :)
Díky moc za odpovědi
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Reklama

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Re: Příplatkové doplňky do interieru Opel Zafira B -

Příspěvek od nedy666 »

vnitřní držák na uchycení kol do Opel zafira B dá se sehnat nějaká jiná vnitřní alternativa nebo levněji, případně identické či od jiného výrobce případně jiného výrobce nosičů či zda je něco jako UNI, díky za odpověď

original od Opel je s těmito údaji a vyjde na 3200Kč za jeden což mi přijde dost na kus trubky s aretací a šroubem
Katalogové číslo 17 32 301
Díl č. 09121757
Přílohy
ASG_6732447_03_SIZE3.jpg
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
vencator

Příspěvek od vencator »

Ten suplik mam pod sedadlem spolujezdce a skoro se tam nic nevejde mapa je na to moc velka manual moc tlustej takze je to tam nadoraz.... Neprijde me to jako stastny reseni
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik »

Já si dodatečně pořizoval tu poličku do schránky spolujezdce, přijde v Opelu na necelý dvě stovky a službu mi dělá nemalou. Člověk, když tam vozí víc věcí, je nemusí skládat na kopec a pomůže to udržet pořádek. Doplnil jsem to ještě o takovou protisluznou vrstvu ("podložku"), co jsem pořídil někde v řetězci, a jsem spokojen.
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 »

vencator píše:Ten suplik mam pod sedadlem spolujezdce a skoro se tam nic nevejde mapa je na to moc velka manual moc tlustej takze je to tam nadoraz.... Neprijde me to jako stastny reseni
aha tak díky, vidíš to a já si myslel že je to dobrý a schovaj se tam nějaký ty vecicky ve voze páč ta hlavní schránka u spolujezce mi přijde celkem malá a to tam mám jen pouzdro s CD a servisku s manuálem. Jedině kde jsou takový kapsy jsou z boku mezi sedadlem a dveřmi ale myslím že je to asi standart...(takový škvíry) mapa atlas se mi tam vejde tak tak...máš to tam taky? Kdyžtak hodím foto
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 »

Dalik píše:Já si dodatečně pořizoval tu poličku do schránky spolujezdce, přijde v Opelu na necelý dvě stovky a službu mi dělá nemalou. Člověk, když tam vozí víc věcí, je nemusí skládat na kopec a pomůže to udržet pořádek. Doplnil jsem to ještě o takovou protisluznou vrstvu ("podložku"), co jsem pořídil někde v řetězci, a jsem spokojen.
O tom mini šuplíku do schránky docela uvažuji, není potřeba to vyjmout je nutno lezt pro nějaké větší předměty do tý hlavní schranky, nebo je na nějakých kolejničkách a vyjíždí automaticky po otevření skrínky??
Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik »

Bohužel, je to jednoduše jenom příčka, která se tam určitým způsobem zafixuje, takže nic pro nějaké pravidelné vysouvání.
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 »

Dalik píše:Bohužel, je to jednoduše jenom příčka, která se tam určitým způsobem zafixuje, takže nic pro nějaké pravidelné vysouvání.
aha, tak díky ale pouzdro, nebo tu servisku od Opla vyndám ne, nic extra velkýho už tam dávat nebudu.
Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik »

Jasný... Teď nevím, jestli si rozumíme - ta polička ti jen horizontálně rozdělí tu přihrádku před spolujezdcem na dvě části, nic víc.
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 »

Dalik píše:Jasný... Teď nevím, jestli si rozumíme - ta polička ti jen horizontálně rozdělí tu přihrádku před spolujezdcem na dvě části, nic víc.
ano jj měla by to být tato polička v "kaslíku" u spolujezdce plus viz foto
Přílohy
polička ve schránce u spolujezdce
polička ve schránce u spolujezdce
Odpovědět