ochraný proužek na alu disky
ochraný proužek na alu disky
Čest,
v nějakým automagazinu jsem zahlédl ochraný proužek na alu disky, bylo to z nějakého plastu a k dispozici bylo spousta barev. Neví někdo kde se to dá seznat? Nebo to někdo dokonce vlastní? Zdálo se mi to jako pěkný a praktický doplněk. Chci si nechat renovovat disky tak o tom uvažuji.
v nějakým automagazinu jsem zahlédl ochraný proužek na alu disky, bylo to z nějakého plastu a k dispozici bylo spousta barev. Neví někdo kde se to dá seznat? Nebo to někdo dokonce vlastní? Zdálo se mi to jako pěkný a praktický doplněk. Chci si nechat renovovat disky tak o tom uvažuji.
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: ochraný proužek na alu disky
dost lidi to ted ma treba cernmy kola a cervenej prouzek..nemyslim ze ej to ochranny ale spise esteticky doplnek..
Opel Astra OPC
Myslí asi tohle,co tu nedávno ukazoval Nerez http://www.tuning-samolepy.cz/cz/detail ... -na-rafky/
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Samolepku právě nemyslím, byl to nějaký německý výrobce a bylo to přímo na ochranu ( asi ABS plast). Stálo to tuším cca 30 Ojro
kdyz sem kupoval svoje alu, dosly me postou v krabici, disky zabalene v igelitaku a obalene do mekkeho neceho(polystyren?) a ten byl prave k disku pridrzeny po obvodu ochrannym prouzkem(bilym), zkusim najit fotku popripade pohledat, ale na provoz by to neslo, vazne, je to ochranny prouzek pro manipulaci, abys neotriskal disk
to bude odkaz co dava pan Mrkef ne?
to bude odkaz co dava pan Mrkef ne?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Je to ochraný proužek na manipulaci ale třeba při parkování

Je to to v mym odkazu nahoře? Nevypadá to zle...
Vypadá to pěkně. Já barevný kontrast neřeším. Kola chci bílé a proužek taky. ale to co já myslím to není-alespoň si to myslím 

No ptal ses po ochraném proužku a tohle je ochraný proužek. Tak nevim, co bys ještě chtěl chránit