Motorka

Co se jinam nehodí pište sem
pueblo

Motorka

Příspěvek od pueblo »

Ahoj kolegové, vážně uvažuju, že bych si kromě mazlíka dvoustopýho, pořídil i mazlíka jednostopýho :mrgreen:
Máte někdo nějakou mašinu? Rád bych nějaký "bubladlo" s pohodlným posezem, nikoliv pilu. Co byste radili, jaký máte zkušenosti?
Reklama

Kuči

Re: Motorka

Příspěvek od Kuči »

Já jezdím BMW F 650 rv1999. je to ještě karburátor. Je to nezničitelný stroj a jezdí za 3-5 litrů max!! Max pohodlí atd. Je to prostě západoněmecký motocykl ;)
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Napis Beavisovi to je zavodnik, jinak pane koukam ze ti nestaci cpat prachy do baraku ale jeste ti zbyde i na jiny veci, asi vas v tom RWE dobre plati, neshanite tam nakyho spravce site? :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
pueblo

Příspěvek od pueblo »

Miloshi to tak není :mrgreen:
Mám prostě skvělý vůz, jehož provoz je nenáročný, tak nějaká ta korunka zbyde :lol: . Navíc bych chtěl něco staršího a tam se dá sehnat za velmi rozumný peníze 8-)
pueblo

Příspěvek od pueblo »

Kuči píše:Já jezdím BMW F 650 rv1999. je to ještě karburátor. Je to nezničitelný stroj a jezdí za 3-5 litrů max!! Max pohodlí atd. Je to prostě západoněmecký motocykl ;)
To je fakt pěknej stroj ;)
Zrovna na BMW jsem u motorek zatíženej. Uvidíme, dík za typ 8-)
beavis

Příspěvek od beavis »

Je to Pueblo jednoduchy. Nejdriv si ujasni jaky styl chces jezdit. Je toho vic. Supersporty, cestovne sportovni, cestovni, choppery, nebo spis dneska castejsi cruisery, enduro, motocross. To je ve zkratce asi tak to nejcastejsi. Cili jeste jednoduseji, jakou rychlost vyznavas a jak to mas v hlave "vyhrabany" :lol: No a pak uz jen jdi po znackach a hledej v jejich nabidkach to co se ti libi. Kdybys potreboval s necim poradit, klidne se ozvi. Kdyz to pocitam, tak uz 20 let sedlam dve kola, tak snad bych ti i neco malo poradil a treba i navedl;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
pueblo

Příspěvek od pueblo »

No nejraději bych nějakýho cesťáka. Rychlost? Chci se vozit a něco vidět, užít si to, nechci lítat a zjistit, že jsem ujel 100 kiláků a ni jsem nestihnul postřehnout, kudy jsem jel. Prostě pohodička. Pokukuju po něčem starším, takže mě zajímá náročnost údržby, spolehlivost, do jaký míry je schopnej si člověk na motorce udělat něco sám apod.
Jsem v tý věci neznalej, moje poslední "mašina" :mrgreen: byla 350ka a pak na chvíli MZ-250.
beavis

Příspěvek od beavis »

Tak bych asi zacal hledanim mezi znackama. Treba tady je temer kompletni nabidka vsech moznych vyrobcu: http://www.katalog-motocyklu.cz/
A pak az si vyberes, tak mrknout na fora kde se ten danej stroj resi a diskutuje se o nem. Samozrejme vse brat s nadhledem, protoze na forech je vetsinou vic kritiky nez chvaly ;-) Vseobecne jsou na tom nejlepe japonci, tzv. "rejze" v moto slangu :mrgreen: Kazdopadne velkym plusem jsou jejich zkusenosti, dostupnost nahradnich dilu, vcelku i ceny, spolehlivost, nenarocnost na udrzbu,..... a velkym minusme je prave takova ta komercnost a vsednost. Takovou tu beznou udrzbu si zvladnes doma udelat sam. Vymenu oleje, vzduchoveho filtru, svicek,..... V podstate to zas tak nic zavratne slozityho neni. Je to to samy jako u Opela. Akorat v mensich rozmerech :D No a pokud se clovek o moto stara tak jak ma, cili netaha pri studenym motoru za plyn jak blbej a vcas meni olej, tak si driv nez ti to motor "zabali" stihnes koupit jinou motorku 8-) Kazdopadne pokud bs chtel nejakyho cestaka, tak projdi katalog BMW, Cagivy, Hondy, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumpha, Yamahy. A hlavne se nenech odradit takovy i temi recmi ze nekomu neco odeslo, tudiz uz by si od te dane znacky v zivote nic nekoupil apod. Prece jen jsou to jen stroje tak jako Opel a soudit podle jednoho nazoru komplet znacku je trosku divny ;)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
yFree

Příspěvek od yFree »

Než som si kúpil opla,tak som jazdil na varadere a potom CBF-600s...predal som to len koli tomu, že som nezohnal nikde v okolí garáž. V budúcnosti by som chcel VFR 800...
len to počsie stojí tento rok za prd..to by ma mrzelo,keby ju mám a stále prší.. si to radšej rozmysli, či neinvestovať niekde inde..čaff :-)
Astra H 110kw
Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray »

Já donedavna hledal nějakýho čopříka nebo cruisera, rok měl být kolem 95-00 a nejvíc jsem byl zblázněnej do Viraga (Yamaha), jenže cena byla furt dost vysoko a to i u melé 535ky. Stále mi bylo vysvětlováno že když už kupovat tak rovnou 750 nebo 1100, jenže z finančních důvodů z toho zatím sešlo :( Tak přeju šťastnou ruku při výběru 8-)
Odpovědět