Centrálne zamykanie
Centrálne zamykanie
Ak zamknem auto iba kľúčom, zamknem iba dvere vodiča, ostatné ostanú otvorené. Pri zamknutí diaľkovým ovládaním je všetko OK. To asi nie je v poriadku, tak kde je chyba? (Astra H/W RV2006)
Astra H Caravan, 1.9 CDTI, 74kW, 2006
- Reklama
Re: Centrálne zamykanie
Je to v pořádku. Ze zámku nejde žádný signál o tom, že se dveře zamčely klíčem.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Bohužel to funguje nelogicky, že zamkneš klíčem pouze dveře řidiče a zbytek dveří tak, že zvenku otevřeš dveře spolujezdce a uvnitř auta na panelu zmáčkneš tlačítko centrálního zamykání, pak dveře spolujezdce zvenku zabouchneš. Odemkneš klasicky klíčem. 

Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Dikes, toto mi úplne stačíStan. píše:Bohužel to funguje nelogicky, že zamkneš klíčem pouze dveře řidiče a zbytek dveří tak, že zvenku otevřeš dveře spolujezdce a uvnitř auta na panelu zmáčkneš tlačítko centrálního zamykání, pak dveře spolujezdce zvenku zabouchneš. Odemkneš klasicky klíčem.

Všechny dveře se dají zamknout klíčem, ovšem každé zvlášť. Na boční straně každých dveří je otvor, po zastrčení klíče do něj zámek zaklapne (neplést s červeným otvorem na dětskou pojistku).
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
Vďaka i za túto radu, predchádzajúci spôsob je ale jednoduchší (ale tento by bol zasa funkčný v prípade ktorý sa mi stal nedávno keď sa mi "niečo" cez noc vybilo batériu, a kým som zohnal niekoho so štartovacími káblami tak mi auto strážil synHabin píše:Všechny dveře se dají zamknout klíčem, ovšem každé zvlášť. Na boční straně každých dveří je otvor, po zastrčení klíče do něj zámek zaklapne (neplést s červeným otvorem na dětskou pojistku).