predné svetlá astra h

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
martintu

predné svetlá astra h

Příspěvek od martintu »

Zdravím, potreboval by som poradiť, chcel by som si kúpiť svetlá na oplíka s denným svietením. Nechcem vyrezávať do nárazníka nijaké diere a pchať do nich led svetlá alebo si lepiť nejaké led pásiky. Chcem aby v tých svetlách bolo už aj denné svietenie, samozrejme s homologizáciou. Na internete sa mi zatiaľ najviac pozdávali tieto

http://www.tuningovesvetla.sk/product/p ... -eyes-394/

len sa trocha bojím tých devil eyes, pri angel eyes som si čítal, že tie H1 vo tme dosť slabo svietia a tie čočky tam vraj tiež nie sú bohvieako vymakané. Je v tom vôbec nejaký zásadný rozdiel medzi angel eyes a devil eyes? Každopádne ale chcem poprosiť o radu. Nerád by som vyhodil peniaze za nejaké čínske výrobky alebo že vo tme nič neuvidím. Alebo pokiaľ máte skúsenosti s nejakými inými svetlami, rád si nechám odporučiť už nejaké osvedčené. Díky ;)
Opel astra H, 1,4 r.v. 2008
Reklama

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Re: predné svetlá astra h

Příspěvek od sladas opc »

jednoduše řečeno každé neoriginální světlo spatně svítí!!!!!a tyhle rádoby tuningové světla jsou nejen hnusné ale taky kvalita dost špatná,sám jsem se přesvědčil na dřívějším autě co jsem měl..a tohle denní svícení co tyto světla mají nesvítí stejně tak jak by mělo takže si myslím že s homologací denního svícení bude problém..ale nevím nechci se hádet toto je jen můj názor.
Opel Astra OPC
vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta »

Já vím o homologovaných na celou Evropu světlách za 6 500kč,komplet.

Obrázek
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
martintu

Příspěvek od martintu »

Hmm tak to ste mna nepotešili. Ja som nechcel tie svetlá kvôli tuningu ale kvôli dennému svieteniu, že by som nemusel nikde nič vyrezávať ale len by som vymenil celé svetlá. Nemá aspoň niekto skúsenosť s tými devil eyes čo sú v odkaze v prvom príspevku?
A ako to je vlastne s tým svietením, nedalo by sa to vyriešiť silnejšou žiarovkou? Alebo mi tá čočka v tých svetlách aj tak viac svetla neprepustí?
silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver »

napis clenovi candy X ;)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
martintu

Příspěvek od martintu »

On má tie svetlá?
silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver »

on ma devil...ale par ludii tu ma tusiim tie angely..ale ze ziadna slava to nie je..moznost kompenzovat kvalitnymi ziarovkami ,ale ziadna slava ze to nie je aj tak ;)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Ja mam ty angel eyes a nekde tady na foru je moje mala minirecenze, abys vedel do ceho jdes.

Ale varuji te rovnou. ZADNA neoriginalni svetla, at uz angel eyes, devil eyes, daylight atd. NEMAJI HOMOLOGAci na denni svceni! Zadna. Maje jen homologaci ze je lze pouzit na aute, jsou homologovany pro zdroj svetla z halogenove zarovky (HC).

Jinak receno ty ledky/zarovicky jsou tam jako parkovacka a musis s tim svitit i hlavnima. Nefunguje to jako denni sviceni.
Stejne tak vestavba xenonu neni legalni.
Odpovědět