trochu si s tím vyhráli
upravené gtc
- Reklama
Re: upravené gtc
Astricka krasna vyhrali sa s nou paradne:)
Len by ma zaujimala jedna vec na tych prvych fotkach ju umyva-kolko mu to asi tak zaberie cas?Ved tolko pripravkov co na to pouzil to nemaju ani v rucnych umyvarnach!
Len by ma zaujimala jedna vec na tych prvych fotkach ju umyva-kolko mu to asi tak zaberie cas?Ved tolko pripravkov co na to pouzil to nemaju ani v rucnych umyvarnach!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Včera jsem umýval auto vapkou + celou naleštil voskem a 3 hodiny pryč. Tady bych to viděl na celý odpoledne
A stejně, takhle se s tím drbat bych asi nemohl. Jednou zaprší a může to dělat odznova
A stejně, takhle se s tím drbat bych asi nemohl. Jednou zaprší a může to dělat odznova
Tento odkaz uz jsem sem daval snad pred 2 roky 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
pěkná práce a praktický návod "Jak na to!".
Z fotek to vypadá že to kluci nělali snad někde na koleni - podle tech obrubníku
Z fotek to vypadá že to kluci nělali snad někde na koleni - podle tech obrubníku
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
taky hezká,decent..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
jako skoro mi umrela ruka kym som prisiel nakoniec kolecko na mouse bolo vrelee...ale paradicka..takyto luxus by si prial pre svoje autiii asi kazdy z naas

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Mě by zajímalo, na kolik přijde taková sranda, nechat si auto takto vymazlit...