Odpojenie+znovuzapojenie batérie
Odpojenie+znovuzapojenie batérie
Mám pár otázok a dfam že ma neukrižujete že zakladám novú tému.Dnes ked som upratoval auto a preberal som si papiere čo mám ku autu tak som zistil že nemám resp. som si nevšimol nikde kod ku rádiu a imobilizéru.Takže otázka č.1 kde ho hladať? č.2 ak ho nemám čo sa stane ked odpojím a znovuzapojím baterku?pojde to vobec naštartovať? a č.3 ak ho nemám ako ho zoženiem??? Vopred dakujem za rady 

Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
- Reklama
Re: Odpojenie+znovuzapojenie batérie
neviem co sa stane ked odpojis baterku ale kody k radiu a imobilizeru ti vytlacia v opli na pockanie a za mierny poplatok (u mna bol poplatok 40eur)
ale nemalo by sa nic stat po odpojeni baterky. vsak ten kod od imo namas kam natukat tak to by si musel ist do oplu nech ti sprevadzkuju auto-a to by bola blbost
ale nemalo by sa nic stat po odpojeni baterky. vsak ten kod od imo namas kam natukat tak to by si musel ist do oplu nech ti sprevadzkuju auto-a to by bola blbost
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
takže ak som to správne pochopil okrem nefunkčného rádia by sa nemalo čo stať.No a ten kód si budem musieť ísť vypýtať do OPLU...vyzerá to tak že ho nemám 
edit: to s naštartovaním sa sa pýtal preto lebo niekde som čítal že kód Imobilizéru je v Háčku zhodný s kódom rádia...takže ma napadlo že kým tam nehodím kód rádia (ktorý by mal byť zároven kódom imobilizéru) tak to nenatočím

edit: to s naštartovaním sa sa pýtal preto lebo niekde som čítal že kód Imobilizéru je v Háčku zhodný s kódom rádia...takže ma napadlo že kým tam nehodím kód rádia (ktorý by mal byť zároven kódom imobilizéru) tak to nenatočím

aj radio by malo fungovat.
Ale este som neodpajal baterku
Ale este som neodpajal baterku
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
a ešte jedna vec: ten dokument kde je ten kód sa volá CarPass? aby som v tom Opli nevyzeral ako trepák ked im tam budem vysvetlovať čo vlastne chcem 

hej hej CarPass
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Pokud jsi rádio neměnil, nemělo by chtít kod
Ak odpojíš aku, nič sa nedeje len sa vynulujú údaje z BC.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
rádio nieje menené..je tam origo od výroby.Tak zatiaľ ten CarPass asi nebudem riešiť...chcel som to len koli tymto dvom veciam-Imobilizer+radio...ale koli tomu mi to netrebateda aspon podľa vašich odpovedí