Jaké letní 18" pneu vybrat
Jaké letní 18" pneu vybrat
Můžete mi prosím někdo poradit jaké letní pneu 225/40 R18 vybrat pro Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 150PS, Z19DTH ?
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
- Reklama
Re: Jaké letní 18" pneu vybrat
já jsem kupoval Dunlopy SP Sport,prý výborné jen trošku hlučnější což mě nevadí 

- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ak mas peniaze tak Pirelli alebo Continental.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Nejjednodušší je projít testy pneumatik obdobných rozměrů - třeba na pneunet.cz je mají pěkně srovnané a jsou tam i hodnocení uživatelů. Pak porovnat ceny a umístění v testech a určit vítěze. Já takhle nakupuju už několik let a zatím jsem se nespálil
.
Na svižnou jízdu Pirelli nebo Dunlop, ekonomickou Continental

Na svižnou jízdu Pirelli nebo Dunlop, ekonomickou Continental
Chystám se objednat Pirelli PZero Nero
hodnocení na ně není moc dobré, asi vyberu něco jiného
ak to chces mat v ramci R18 max pohodlne tak ti mozem doporucit Pirelli Cinturato P7, alebo Conti SportContact 3. Ak ti ide o co najvacsiu lepivost tak zober Pirelky ktore radi aj Werewolf alebo Dunlpy Sport Maxx TT
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
jezdil jsem na Škodovkách Goodyear F1 GSD-3, máte s nimi někdo zkušenost na Astře?
Které ty moje? Pirelli pzero nero? dej link, kde je hodnotí špatněnlibor píše:hodnocení na ně není moc dobré, asi vyberu něco jiného