a chytil multiplex 3 a 4 a to vcetne tv ocko ktery tam zatim ani byt nemelo, takze super.
 a chytil multiplex 3 a 4 a to vcetne tv ocko ktery tam zatim ani byt nemelo, takze super. Mozna to udela radost i nekomu dalsimu tak to sem davam 8)
A k tomu i CT HD, NOVA HD a tusim ze i PRIMA HD a infokanal UPC s regionalnima zpravama, super

a chytil multiplex 3 a 4 a to vcetne tv ocko ktery tam zatim ani byt nemelo, takze super.

inak moju športovú sušu zahrieva Sport 1,Nova Sport, Digi Sport,STV3 ,Eurosport 1,2 čiže vidím všetky europské ligy ,ale keby som chytil to ČT4 a ty by si prišiel ako na to bol by si borec
  inak moju športovú sušu zahrieva Sport 1,Nova Sport, Digi Sport,STV3 ,Eurosport 1,2 čiže vidím všetky europské ligy ,ale keby som chytil to ČT4 a ty by si prišiel ako na to bol by si borec  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |