Digitalni vysilani na Ustecku

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
milosh
Administrátor

Digitalni vysilani na Ustecku

Příspěvek od milosh »

Vcera jsem ladil :D a chytil multiplex 3 a 4 a to vcetne tv ocko ktery tam zatim ani byt nemelo, takze super.
Mozna to udela radost i nekomu dalsimu tak to sem davam 8)

A k tomu i CT HD, NOVA HD a tusim ze i PRIMA HD a infokanal UPC s regionalnima zpravama, super 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Adriano2

Re: Digitalni vysilani na Ustecku

Příspěvek od Adriano2 »

Mne chýba jediná vec a to ČT4 sport :D :D :D inak moju športovú sušu zahrieva Sport 1,Nova Sport, Digi Sport,STV3 ,Eurosport 1,2 čiže vidím všetky europské ligy ,ale keby som chytil to ČT4 a ty by si prišiel ako na to bol by si borec :D
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Me sport nebere takze mi to je jedno :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
machy

Příspěvek od machy »

Hmm dobry Milosi. Kam mas namirenou antenu? Na bukovku? Ja chytim pouze multiplex CT a ten jak je Nova. A hraje to bidne.....
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

No tak jsem trosku nalakal ustecaky, ale je to tim ze mame analog upc stale jeste a oni uz ted od zari posilaji signal vsech ceskych tv co jedou v dvb-t tak po tom analog kabelu a to vcetne CT HD, NOVA HD a PRIMA HD, takze dobre si myslim :D
Odpovědět