Demontáž sedačiek!
Demontáž sedačiek!
Zdravím po dlhšej pauze som tu a potreboval by som radu ako demontovať úplne všetky sedačky v mojej astre? Nejaké skúsenosti,rady,fotky, najlepšie návod kde je čo uchytené a podbne. Za všetky rady ďakujem
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Re: Demontáž sedačiek!
Kniha JAK NA TO neporadi? 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přední vím. Drží je dva šroubky vzadu. Sedačku posunout dopřadu, vyšroubovat (v každé kolejnici jeden). Vepředu je to poze nasunuté na takové zobáčky. Stačí celou sedačkou cuknout o 1cm dozadu. Pak odpojit kabel napínačů pásů a vyndat.
Zadní musíš demontovat úchyty pásů a pak je jen vycvakneš ze zobáčků co je drží, demontáž je v pohodě poznáš od oka co, co drží a co máš odšroubovat ale pak jsem je asi půl hodiny nasazoval, za boha mi nešli dosadit a asi po 30 minutách tam sedli
rozhodně se tomu v budoucnu chci vyhnout.

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Dakujem za rady buduci tyzden sa do toho pustam tak to skusim pofotit, pospisovat a hodit sem dufam ze mi s tym pridavanim niekto potom pomoze:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Ahoj, mám jeden dotaz. Poprvé od zakoupení jsem luxuval interiér vozu a všim jsem si, že pod sedačkou řidiče je jakýsi svazek kabelů. K čemu by to mohlo být? Myslím, že vyhřívanou sedačku nemám (nebo nevím, jak se to zapíná ..
) a nenapadá mě, na co by to mohlo bejt jinýho ...

EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Sajfi: Airbag, cidlo na zapnuti pasu, vyhrivani, u spolujezdce pak cidlo obsazeni sedacky...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Já měl zase opačnej problém. Zadní sedačku sem nemohl oddělat. Asi hodinu sem se s tím s... Zpátky to šlo líp. Zatáhnout za očka a směrem dozadu natlačit a vyháknout