Návrh srazu
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Návrh srazu
Mě a manželku napadlo místo na příští třídenní sraz v příštím roce. Co kdybychom udělaly třeba sraz někde v kempu pod stanama. Třeba na Rozkoši nebo na Orlíku,Lipně nebo třeba na dalešicke ,Vranovské přehradě. Mohlo by to být fajn.co vy na to?stany,gril,občerstveni zajištěné ze stánku.(pivo atd.)jídlo své.večer oheň u stanů,koupání,výlety.podle mě by to mohlo být super. Byl jsem teď na dalešicke přehradě a každý den nějaká akce,miss dalešice ,dětský den.byl tam obchod se základníma potravinama,takže člověk bez lednice přežije.každý večer country zábava nebo co to bylo.slyšely jsme to jen ze stanu,koupání a plno možností na výlet:výlet parníkem,dalešičký pivovar(postřižiny),nějaké skály tam jsou a našlo by se ještě plno jiných možností.

- Reklama
Re: Návrh srazu
Teda kam Ty na ty nápady chodíš
Určitě jsem pro,na kempování jsem vyrostl a neznám nic lepšího.Takže za sebe rovnou říkám JO

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
mame novy stan a malo penez, takze za nas taky ANO. Super napad. R
ozkos je krasna.
ozkos je krasna.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby tady byl tak nějakej člen co takovýmu kempu třeba velí.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Správně.;-)a pak třeba, že bychom si mohly vzít svoji bečku a tak.protože pochybuju,že si do kempu můžeš vzít jen tak sud škopku.nealko a tak je jasný ,že člověk může.ale sud?tak výš co.komu se bude chtít furt chodit do stánku.ať pro kofolu nebo pro pivo nebo pro cokoliv.
No jasně,tomu rozumím,ale žádnýho majitele kempu neznám,ovšem projel jsem jich už požehnaně.Ale myslím si,že vzít si bečku by neměl být problém skoro nikde,pokud vím,tak většinou je jen zákaz rozdělávání ohně.Třeba ted na Mácháču byla vedle Nás větší skupinka mladých a hodně veselých
a shodou okolností měli bečku a žádnej problém.A to samé jsem viděl na mnoha jiných místech,takže si fakt myslím,že by to bylo bez problému.Daleko větší problém asi bude to zorganizovat,ale věřím,že to zvládneš
Dělám si prču,samozřejmě bych Ti případně s dílčími úkoly helfnul 

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V těch dalešičích je to zase zakázány.a když tak za nějaký poplatek.Ivo děkuju za poskytnutí pomoci.

Nemáš vůbec zač,pokud se to podaří zrealizovat,nemuselo by to být vůbec špatný.Ještě jsem zvědav,jestli bude něco z toho Karlova,dneska jsem tam vznesl dotaz
tak uvidíme