synchronizace nahradniho druheho kliče a nestartuje help!
synchronizace nahradniho druheho kliče a nestartuje help!
Ahoj mam dotaz potřeboval bych synchronizovat druhy klič ale nedaři se mi dělal jsem to podle Jak na to, ale nic, muže mi tu někdo přesně napsat postup........diky kluci 

Naposledy upravil(a) martini dne 23 črc 2010, 16:36, celkem upraveno 1 x.
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Re: synchronizace nahradniho druheho kliče help!
Ze zvědavosti - co ti to dělá , když je klíč nesesynchronizován ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
nefunguje central zasunul jsem do spinačky rozsvitily kontrolky ale nenastartuješ blika autičko s kličem ........bubo píše:Ze zvědavosti - co ti to dělá , když je klíč nesesynchronizován ?
Docela zajímavý všelék je na spoustu věcí odpojení baterie . Za zkoušku nic nedáš .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Stejne jako restart u pc

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na G foru jsem našel jak by se mělo postupovat ale jestli to zabere.........ale nějaky přesny postup musi byt v Jak na to je toho malo k tomu napsano
A co píšou na Géčku ?? Ať víme co dělat , jestli nás to taky potká 

Pišou že klič do zapalovani otočit kličkem aby svitily kontrolky zapnout směrovku do prava napočitat do deseti a zamknout ,a nebo při zapnutych kontrolkach kratce odemknout a zamknout, jo a pišou o nějakych 30s je interval do kteryho se to musi udělat..........chtělo by to někoho tady kdo už to dělalbubo píše:A co píšou na Géčku ?? Ať víme co dělat , jestli nás to taky potká
a ten druhej klíč máš uplně novej? jinak ta synchronizace je pouze na dálku, na nastartování nemá vliv. Pokud je ten klíč uplně novej tak se musí nahrát pomocí tech2
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ten klič je novy ale dostal jsem ho k autu, 1vystřelovaci klič a druhy tento, ale je vidět že ho nikdo nepoužival/vložil jsem pro jistotu i novou baterku/ ale přeci když je auto nove tak ty kliče musi fungovat oba, ale že někdo použival jen ten vystřelovak je už druha věc nějak tomu přeśtavam rozumět