Pomoc..sem v pasti - dotaz na servismany Astra G klimatizace

Od klimatizace až po xenony
Odpovědět
11roman11

Pomoc..sem v pasti - dotaz na servismany Astra G klimatizace

Příspěvek od 11roman11 »

Vím že to sem nepatří,ale na Géčkovim foru se mi nepovedlo zaregistrovat.

astra G Z 17 DTL

Problém je ten,že klima sepne i když v systému není tlak....přijelo to s totálně zadřeným kompresorem.
Vyměnilo se úplně všechno...kondenzátor s čidlem tlaku,kompresor,výparník a expanzní ventil + jednotka motoru
Prošel sem si dráty-OK ,zkusil sem modul chlazení z jinýho auta pořád to spínalo,rozhodl sem se pro jednotku motoru protože ukazovala stále tlak kterej kolísal od cca.250kpa až 350kpa. což je relativně málo,ale dost na to aby sepl kompresor,ale tolik to ukazuje když je to bez plynu.Po naplnění ukazuje realné hodnoty,ale taky kolísá,ale výceméně to drží na 1500kpa.
Zkoušel jsem přes SPS přeprogramovat jednotku i na auto bez klimatizace + ve varovný konfiguraci jsem jí odebral...(nepřítomen) a pořád to chce klimovat.Při testu akčních členů - čidla tlaku jde pouze nasimulovat vysokej tlak-modul chlazení klimu vypne,ale když chci jakoby nastavit nízkej tlak tak se nedostanu pod 2 volty...a kůli tomu to podle mě nevypne.

Setkaly jste se s tím už někdo?????
Reklama

Cefa66

Re: Pomoc..sem v pasti - dotaz na servismany Astra G klimatizace

Příspěvek od Cefa66 »

Ahoj, zavolej RomanoviK 777620300 ten ví skoro všechno :-))
11roman11

Re: Pomoc..sem v pasti - dotaz na servismany Astra G klimatizace

Příspěvek od 11roman11 »

Hm tak jo,záhada vyřešena přistavili mi druhý auto a tam to bylo úplně to samí. :P Tohle chlapci v Glivicíh trochu nevychytali.
S největší pravděpodobností se jedná o softvérovej problém a nebo vadný kabelový svazky,ale to je asi blbost.
Každopádně proběhne pěkná svolávací akcička..... :o až to manici z TCA rozšířej.Třeba budu i slavnej ;)
Mohl by snich vypadnout třebas i ňákej prezent....líbyla by se mi INSIGNIE :D
Odpovědět