Autoumyvárka!
Autoumyvárka!
zdravím chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s autoumývarkami? Dával som si nové leštené elektróny a nechcem aby mi ich umývárka poškriabala:( môže sa to stať?
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Re: Autoumyvárka!
Tak já do myčky jezdím jen v nouzi nejvyšší, většinou v zimě, když už se na to nedá koukat. Pokud nemáš nějaký dvorek kde by jsi mohl auto pěkně "owapkovat" (pěkný to novotvar
) a vytřít do sucha jelenicí tak v každým větším městě jsou takový ty samoobslužný mycí boxy. Mám takovou zkušenost že za nějakých 80 Kč tam umyju auto naprosto dokonale. Myčka je fakt nouzovka.

Hombre_71 - A co mycka s penovyma kartacema?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No tak jednu dobu byly super myčky na Aralkách (co je to OMV nevím), pikolík ti to tam nejdřív předmyl wapkou. Ono je totiž nejdůležitější dostat z auta ten píseček, takové to čůrání co na začátku předvádí většina běžných myček je naprd. Já ale každopádně preferuju ruční práci, zas tolik času to nezabere.
Jojo, to je pravda. No na te mycce kam jezdim to tak delaji - prvne wapkou, pak rucne houbou nahrubo a nakonec to "projede" mycka s penovyma kartacema.
Naposledy upravil(a) Westler dne 25 kvě 2010, 17:56, celkem upraveno 1 x.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Kdo se chci udržet lak tak jedině umývat auto přes vabku, jak se tu psalo, tolik času to nezabere. DO myčky bych nikdy nezajel se svojim autem
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Ja zacal na wapku u nas jezdit teprve nedavno, uz me nebavilo pred barakem houbou a 2-3 kbelikama obihat karu a jsem spokojeny, houbu a hadr si beru vzdy, ale v pohode za 60kc je umyto, napr, dnes manzelky auto ale prselo trosku takze asi tak, jinak by to bylo spis za tech 80kc. Hlavne to suprove umeje kola, to se rucne proste tak nevylesti
A je to tak 4x rychlejsi 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no ja mam vapku v praci, kupili sme ju prave koli umyvaniu aut
takze umyvam tam. Ale bol som minule v umyvarke so sluzobakom. Antena sa tak zazrala ze nesla odmontovat , tak som to riskol. A bohuzial nevydrzala, nastastie sa to este dalo opravit. Odvtedy aj sluzobaka budem umyvat iba v praci.