Zdravim,
tak mě dneska potkala nemilá věc.
Jedu ke kruhaci, podrazuju si na 3 pak 2 a auto vyplo, zustalo svitit mazani, baterky, nastartuju a jede normálně dál. Poté se mi to stalo tak po 15 km znovu, mezi tim se mi spustila regenerace DPF´a tim jsem ji prerusil tak jsem pak znovu nastartoval jel spustilo se znovu regenerace, ukoncila se a od te doby jsem najel zatim tak 30-40 km a nic se neděje, vše šlape.
Motor jede naprosto stejně, nekouří, nežere olej, žere pořád stejně. Prostě to 2x takhle zhaslo okamžitě bezproblamu nastartuju a jedu dál. Pokaždé se mi stalo při malé rychlosti když jsem tam dal nebo jel na 2ku a když jsem zmáčkl spojku nebo hodil neutrál.
Nikdo ze známích nic neví o tom, ale prý to tipují na nějakou chybu v elektronice, že to dělá ŘJ.
Jinak auto s klíčem se nerozsvitilo, do nouzáku mě to nehodilo, jen to zhasne, radio, budiky vše hraje dál. Jen zastavim, nastartuju a jede to dál jako hodinky po DPF regeneraci jak jsem napsal jsem najel docela dost km, mel dlouho nastartovanej motor a od té doby nic...
Rád bych nějaký rady...(pokud mi to udělá ještě někdy znovu, dám to na diagnostiku)
Darkovo astra - prvni problém
Darkovo astra - prvni problém
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: Darkovo astra - prvni problém
Zaujímavé
Švagrovi to robilo na Fokuse tak som mu poradil nech skontroluje kostry a konektory a nakoniec našiel povolenú kostru
niekde pri batérii

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
JJ díky, já si taky myslim, že to bude jen nějaká takováhle blbost. Jen se to na první pohled zdá pěkně hnusný 

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
mne nieco podobne robilo na Accente. Akurat ze mi to potom neslo ani nastartovat. Az na taky 30 pokus
. Ako prve som prezrel kabelaz, aj sme nasli nejaku poskodeni izolaciu ale aj tak to nepomohlo. A ani v servise nevedeli co tomu je kedze im to ani raz neurobilo.