Jak zhubnout

Co se jinam nehodí pište sem
mimar

Re: Jak zhubnout

Příspěvek od mimar »

milosh 8-) , a ostatní kúpte si autá s väčším výkonom nech vás uvezu a máte po probléme.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

:lol: Ale jo tak kazdopadne na tom neco bude a hlavne kdyz vam je 25 hubne se trosku jednoduseji nez v 35 ;)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hazmec

Příspěvek od hazmec »

Já si pořídil na udržení váhy koloběžku Yedoo Mezeq, jezdím na ní skoro každej den do práce cca 2,5km. Neku...ím alesoň auto. Zatím mám najeto slabejch 230km. Je to ale celkem makačka, nicméně vřele doporučuju na protažení skoro celýho těla.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Tak co hubenouri jak pokracujete? Ja mam od Vanoc nove kolo a cas na nej je jen o vikendu, ale rekl bych ze me to bavi vic nez inline ktere jsem drive dost prohanel, ale pravda, budu to kombinovat asi 8-)

Ohledne piti nekolika litru vody denne mate nekdo overeno ze to je zdrave? Kdyz pominu to ze budu co 20m chodit na zachod tak bych rekl, ze pit se ma jen kdyz je zizen a ne to do sebe lejt horem dolem.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
beavis

Příspěvek od beavis »

Co se tyce piti, tak jsem alergicky na neustale podstrkovani piti detem, ktere ac nepotrebuji pit, resp. jejich telo to nevyzaduje, tak furt neco do sebe nalejvaj :x Za nasich mladych let jsme tohle absolutne neznali, cely dny jsme behali venku nebo litali na kolech a nikdo nam nikdy nic necpal. A prezili jsme to velice slusne :D Cili za me to v zadnem pripade nedramatizovat, telo si rekne o nedostatek vody samo. Spis nez neustale uchlastavani neceho je lepsi dat ledvinam na chvili klid a ne je furt trapit. Samozrejme toto neplati na pive s kamarady :mrgreen: To je trosku jina situace :lol:
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Odpovědět