Jak zhubnout

Co se jinam nehodí pište sem
milosh
Administrátor

Re: Jak zhubnout

Příspěvek od milosh »

Presne tak, pro me 90 by asi bylo max co bych chtel dosahnout, min ne ale taky se rozhodne nehodlam nejak trapit 8-) Samozrejme v 25 by to slo samo a v 36 to uz pujde pomaleji :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

sss5xxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sss5xxx »

V prvom rade strava, ta je základom či priberania alebo chudnutia, potom cvičenie a to bez akýchkoľvek vyhovoriek a potom keď už sa takto trapime tak si myslím že niejaky ten doplnok k tomu si zasluzime. Su prípravky, ktoré naozaj fungujú.
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw

http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Jinak Ivo, ja to myslel obrazne, proste kdyz ma nekdo 2 metry a ma 20 kilo navic neni to tolik videt jako kdyz mas 170cm a mas 20 kilo nadvahu
Tak to jo,já to pchopil tak,že myslíš když je člověk velkej,tak hubne hůř :) Já mám 179cm a momentálně 93kg,tak ještě min 5 půjde dolů a nazdaj :mrgreen: Pro nás co máme žrádlo jako koníčka je to fakt těžší,ale jde to :mrgreen:
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
smileboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smileboy »

Žrádlo jako koníčka, tos řek přesně:)) Já si nedovedu představit jíst dejme tomu 5 dní v tejdnu jen zeleninu, to bych se utrápil. To si radši dám k obědu tuhle řízeček, tuhle knedlíčky a pak budu večer hodinu cvičit, než ze sebe udělat býložravce a hubnout defacto bez cvičení. Moje resumé: Rejukovat váhu? Ano! Ale vyloženě si odpírat jídlo, co mám rád? Ne!
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Pavel007

Příspěvek od Pavel007 »

No já taky před pár lety shodil tak 20 kilo a rozhodně to nebylo tím, že bych nežral maso, naopak spíš jsem ho začal jíst víc, ale jde o to jaký maso, kolik a kdy. Nicméně bez vynaložení úsilí-vůle to protě nejde, to je jasný, člověk musí překonat špatný návyky a implementovat si jiný-a to bolí. Ale nejde o omezování se, jde o to "jinak a lépe".
Astra H Z16XEP
6,3 l/100km :)
OP-COM k dispozici-Praha.
astra11

Příspěvek od astra11 »

já si pořídil chatu a díky ní jsem zhubl za půl roku 8kg, je to hodně dobrej sport :mrgreen:
odtah vozidel od 600kč, 7-9kč/km, mob. 731810210
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis, EMISE
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

vencator píše:Ja mel taky opacny problem :D ale za posledni rok se mi podarilo 20 kilo nabrat takze sem spokojenej :D zalozime taky tema jak pribrat?? ;-)
klidně to oddělím na nové téma ;) ale řekl bych, že to upadne v zapomnění bo jak tak čtu tak je to tady spíš samý čtyřicátník co chce hubnout :mrgreen:
Atom

Příspěvek od Atom »

:shock:

Ja chci pribyrat :lol:

Ale svaly a ne tuky :|
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
sss5xxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sss5xxx »

:lol: AS
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw

http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
Pepajz

Příspěvek od Pepajz »

Já cvičil Jillian Michaels - 30 days shred. Začal jsem na 107kg. Prvních 10 dní šla váha rapidně dolů. Poté jsem zase začal přibírat, ale svalovou hmotu. Teď vážím 97kg a cítím se mnohem lépe.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Odpovědět